Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο 40χρονων στο Μεσολόγγι (φωτο)


Από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς αγνοούνται δύο άνδρες στην περιοχή του Νεοχωρίου Μεσολογγίου.


Οι δυο νεαροί άνδρες διασκέδαζαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε
μπαράκι στην περιοχή του Νεοχωρίου όπως λένε οι πληροφορίες και οι δικοί τους ανέφεραν την εξαφάνιση τους από χθές το πρωί.

Αστυνομικοί,πυροσβέστες η 6η ΕΜΑΚ ,εθελοντικές ομάδες από Μεσολόγγι και Πάτρα αλλά και κάτοικοι χτενίζουν από χθες όλη την περιοχή αλλά μέχρι αυτη την ώρα δεν έχει βρεθεί κανένα σημείο ζωής των δυο ανδρών.

Το σήμα των κινητών τηλεφώνων δείχνει ότι σταμάτησαν να δίνουν σήμα γύρω στις 5 το πρωί στην περιοχή του Λεσινίου.Σε όλη την διαδρομή από Νεοχώρι προς Πεντάλοφο δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να μαρτυρά τροχαίο άτυχημα .

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτό σκάφος χτενίζουν τον ποταμό Αχελώο από το πρωί μήπως οι δυο νεαροί άνδρες έχουν πέσει μέσα στο ποτάμι.

Στην περιοχή βρίσκεται και ο Στρατηγός κ.Ανδρικόπουλος ο οποίος συντονίζει τις έρευνες.

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες που γίνονται για τους δυο αγνοούμενους στην περιοχή Πενταλόφου Μεσολογγίου.
Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ με πλωτά μέσα έλεγξαν μεγάλο κομμάτι του ποταμού Αχελώου σπιθαμή προς σπιθαμή ,ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε σε πολλά σημεία κυρίως κατοικίες αλλά δεν δυστυχώς οι έρευνες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.
Άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από χθες που αναφέρθηκε η εξαφάνιση των δυο νεαρών έχουν ψάξει σε όλη την περιοχή και παίρνουν καταθέσεις από τους ανθρώπους που είδαν τους δυο νεαρούς λίγο πριν εξαφανιστούν.Στις έρευνες βρέθηκε από το πρωί ο Στρατηγός κ.Ανδρικόπουλος ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς της διεύθυνσης αξιολογούν όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν.
Η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου από χθες το πρωί βρίσκεται στο σημείο και συμμετέχουν στις έρευνες κάτω από τις οδηγίες του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιτωλοακαρνανίας κ.Δημήτρη Κοντογιάννη ο οποίος και αυτός βρίσκεται στην περιοχή από την πρώτη στιγμή.
ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews
ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews1ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews2
ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews3ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews4ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews5ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews6ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews7ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews8ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews9ereynes_agnooymenoi_mesologgi_onairnews10
http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom