Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστίες από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την πιο χαρούμενη φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (φωτο)


Η πιο Χαρούμενη Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης του Αγρινίου το First Agrinio Night Run and Santa Run ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα 27 Δεκεμβρίου, αφιερωμένη στα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Ένα κόκκινο καραβάνι αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, χαράς και αγάπης κατέκλυσε τους δρόμους του Αγρινίου με τη συμμετοχή τους στο Santa Run, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος.

Εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία Δημοκρατίας της Πόλης στις 6 το απόγευμα για να ξεχυθούν σε κεντρικούς δρόμους στηρίζοντας με τη συμμετοχή τους τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΝΙΟΥ.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει τους Διοργανωτές: το Δήμο Αγρινίου, το Φιλαθλητικό Σύλλογο Αγρινίου, τους συλλόγους που στήριξαν: ΓΕΑ , ΣΔΥ Αγρινίου, ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΙΩΝΙΚΟΣ’80, την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου καθώς και τους χορηγούς για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης που περιελάβανε δύο διαδρομές: 1(ένα ) χιλιόμετρο για μικρά παιδιά ηλικίας έως 14 ετών και 5 (πέντε) χιλιόμετρα για 15 ετών και άνω.

Ιδιαίτερα η Τ.Δ.Ε. ευχαριστεί τους Κώστα Καραγιώργο και Λάμπρο Σκουφή υπεύθυνους του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αγρινίου, που ήταν οι εμπνευστές και η ψυχή της όλης διοργάνωσης καθώς και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν.

Ευχόμαστε ο Καινούριος Χρόνος να φέρει Υγεία, Χαρά και Προκοπή σε όλους.

Για την Τ.Δ.Ε.

Η Πρόεδρος               Η Γραμματέας
Λαμπρινή Κολοβού  Θεοδώρα Τρομπούκη







Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:
Για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ έτρεξαν εκατοντάδες Αη Βασίληδες στο «1st Agrinio Night Run & kids Santa Run» (φωτο & βίντεο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom