Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Μενίδι: Παραδόθηκε ο «νταής» αστυνομικός που χτύπησε τον 11χρονο!


Κρυφτούλι με τις αρχές έπαιζε ο αστυνομικός που σύμφωνα με το βίντεο - ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας χτύπησε στο πρόσωπο 11χρονο παιδί στο Μενίδι. Περίμενε να περάσει το αυτόφωρο και εμφανίστηκε.

Εν τω μεταξύ, ποινική δίωξη σε βάρος των 3 αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση βιοπραγίας σε βάρος του 11χρονου αγοριού στο Μενίδι ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της υπόθαλψης.

Ο τέταρτος που φέρεται να έχει χτυπήσει τον 11χρονο εμφανίστηκε-σύμφωνα με πληροφορίες- ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας. Για την υπόθεση του καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία, διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα για το αδίκημα της σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις προκειμένου να διερευνηθεί το εν λόγω αδίκημα.

Ο αστυνομικός αφού χτύπησε τον 11χρονο έγινε… “λούης” και η ΕΛΑΣ τον έψαχνε! Ακόμα και οι συγγενείς του που είχαν ερωτηθεί δεν ήξεραν που βρισκόταν.

Οι υπόλοιποι τρεις που ήταν μαζί του και περιπολούσαν ως ομάδα “ΔΙΑΣ” παρουσιάστηκαν στον εισαγγελέα μετά από κάποια ώρα και αφού είχε ξεσηκωθεί σάλος, και συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτόφωρου. Οι ίδιοι δήλωσαν πως… δεν κατάλαβαν τι έκανε ο συνάδελφός τους, δεν είδαν τίποτα (παρ’ ότι ήταν μπροστά) και γι αυτό δεν αντέδρασαν.

Οι αστυνομικοί αυτοί είναι Ειδικοί Φρουροί και ανήκουν στους 1.200 που τον τελευταίο καιρό έχουν αποσπαστεί στην ομάδα “ΔΙΑΣ”. Εναντίον τους έχει διαταχθεί ΕΔΕ.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom