Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Δείτε LIVE από το "Ναό της Δημοκρατίας" την ονομαστική ψηφοφορία για να μην πέσουν ο ΠΑΟΚ και... η Κυβέρνηση που δεν εκβιάζεται!!!


Απευθείας μετάδοση από τη Βουλή των Ελλήνων της ονομαστικής ψηφοφορίας για να μην πέσουν ο ΠΑΟΚ  και... η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη που δεν εκβιάζεται!

Δείτε live κι αναλόγως κλάψτε ή γελάστε:


Η ονομαστική ψηφοφορία ορίστηκε να γίνει σήμερα το μεσημέρι, στις 13.00, και η διεξαγωγή της θα αποτελέσει το πρώτο κρίσιμο τεστ για τη συνοχή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κυβερνώντος κόμματος. Το τελευταίο 24ωρο οι βουλευτές της ΝΔ δέχθηκαν ασφυκτικές πιέσεις για να πάρουν θέση στο δίλημμα του υποβιβασμού ή μη των δύο ομάδων από τη Βόρεια Ελλάδα (ΠΑΟΚ & Ξάνθη), οι ιθύνοντες των οποίων δεν ικανοποιήθηκαν ούτε από τη «σολομώντεια» λύση της αφαίρεσης βαθμών στην οποία κατέφυγε η κυβέρνηση για να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η κατάθεση της νομοθετικής τροπολογίας για μη υποβιβασμό ομάδων σε περιπτώσεις σαν κι αυτή που αφορά τον ΠΑΟΚ κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom