Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Διόνυσος: Στον εισαγγελέα με μάσκα οξυγόνου ο δολοφόνος του υπαλλήλου - «Είχε εμμονή με το θύμα» (φωτο & βίντεο)


Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη πήρε ο ηλικιωμένος δράστης του φρικτού εγκλήματος,που έγινε σήμερα το πρωί στον Διόνυσο.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών της Αθήνας και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Παναγιώτη Χρυσικάκη ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το έγκλημα και ζητάει συγγνώμη. “Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί”, ανέφερε ο δικηγόρος. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως υπήρξε διαπληκτισμός του δράστη με το θύμα.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να βρει το θύμα και την περασμένη Παρασκευή κάτι που δεν κατέστη εφικτό. Το γεγονός αυτό -σύμφωνα με τον δικηγόρο του- επέτεινε την ένταση του.

Ο κατηγορούμενος είχε παραπονεθεί πολλές φορές στο παρελθόν για τα προβλήματα εξωτερικής διαρροής που αντιμετώπιζε το σπίτι του με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στατικότητας.

Ο 77χρονος, μάλιστα, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και έξω από το γραφείο του εισαγγελέα ήταν μάλιστα με μάσκα οξυγόνου.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία! - “Είχε εμμονή με το θύμα”

Βαρύ πένθος στο δήμο Διονύσου μετά τη δολοφονία του 53χρονου προϊσταμένου της υπηρεσίας ύδρευσης από 77χρονο κάτοικο. Ο δράστης, όπως λέγεται, είχε «εμμονή» με τον άτυχο Παναγιώτη Αγγελίδη, τον οποίο δολοφόνησε πυροβολώντας τον τρεις φορές στο κεφάλι.

Το φονικό στον Διόνυσο έγινε ένα τέταρτο πριν από τις 09:00 το πρωί της Δευτέρας (27.01.2020). Ήταν η ώρα που, για άλλη μια φορά, ο 77χρονος πήγε στο αμαξοστάσιο του δήμου Διονύσου για να διαμαρτυρηθεί για μια διαρροή νερού στο σπίτι του.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε παράπονα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Διονύσου, Γιάννη Καλαφατέλη, κατά πολλούς ο δράστης είχε εμμονή με το θύμα. Διαμαρτύρονταν συχνά για τη διαρροή νερού στο σπίτι του και σε μια από τις φορές που διαμαρτυρήθηκε στο δήμο, είχε υποστηρίξει πως αν το πρόβλημα δεν λυθεί άμεσα, θα έπεφτε το σπίτι του εξαιτίας της διάβρωσης.
Το πρωί της Δευτέρας, για άλλη μια φορά πήγε να διαμαρτυρηθεί. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν και οπλισμένος. Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στον ΣΚΑΙ, μέσα στο γραφείο του θύματος όταν μπήκε ο 77χρονος βρισκόταν άλλος ένας υπάλληλος. «Βγες έξω, θέλω κάτι να πω στον Παναγιώτη» είπε ο δράστης.
Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος, με τον δράστη να ζητά επιτακτικά να φτιαχτεί «εδώ και τώρα» η διαρροή στο σπίτι του και το θύμα να του απαντά πως αυτό δεν είναι δυνατό, γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο συνεργείο, αλλά θα γινόταν εντός της ημέρας. Όμως η απάντηση αυτή δεν ικανοποίησε τον, εκτός εαυτού, 77χρονο. Και τότε, τράβηξε το όπλο του, πυροβόλησε εξ επαφής τρεις φορές στο κεφάλι τον άτυχο προϊστάμενο της υπηρεσίας ύδρευσης του δήμου Διονύσου, αφήνοντάς τον νεκρό.
Στη συνέχεια, τράπηκε σε φυγή από τον τόπο της δολοφονίας και πήγε στο σπίτι του, που βρίσκεται πολύ κοντά (σε απόσταση που καλύπτεται και με τα πόδια) στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί τον βρήκαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί λίγη ώρα μετά τη δολοφονία.
Υπάλληλος του δήμου δήλωσε, πάντως, ότι συνεργείο του δήμου είχε πάει στο σπίτι του 77χρονου για να ελέγξει τη διαρροή, αλλά δεν βρήκε τίποτα! Παρ’ όλα αυτά, ο 77χρονος επέμενε πως υπάρχει πρόβλημα!


Βαρύ πένθος στο δήμο Διονύσου

Ο δήμος Διονύσου θρηνεί το θάνατο του προϊσταμένου της υπηρεσίας ύδρευσης, Παναγιώτη Αγγελίδη, του ανθρώπου που έπεσε νεκρός από τις τρεις σφαίρες του 77χρονου.
«Οι 3 σφαίρες στον Παναγιώτη Αγγελίδη αποτελούν βαρύτατο πλήγμα κατά ολόκληρου του Δήμου Διονύσου, της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της δημοκρατίας μας συνολικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το τραγικό περιστατικό ο δήμος Διονύσου.
Ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης
«Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό και τη βαθύτατη θλίψη μου για αυτό το πρωτόγνωρο τραγικό συμβάν. Θέλω ακόμη να μεταφέρω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, τόσο από πλευράς της διοίκησης του Δήμου και των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων όσο και των εργαζομένων μας. Η στήριξή μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος είναι δεδομένη» δήλωσε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.
Σήμερα, όλες οι υπηρεσίες του δήμου (Δημαρχείο, περιφερειακές υπηρεσίες και Δημοτικές Κοινότητες) θα παραμείνουν κλειστές ενώ δεν γίνονται ούτε τα δρομολόγια της τοπικής δημοτικής συγκοινωνίας.
Η κηδεία του Παναγιώτη Αγγελίδη θα γίνει με δαπάνη του δήμου Διονύσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom