Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

Στη δημοσιότητα οι φωτο,τα ονόματα και οι πλαστές ταυτότητες του «τοξοβόλου» και των δυο γυναικών που συνελήφθησαν μαζί του


Προφυλακιστέος κρίθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 32χρόνος «τοξοβόλος» και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του. Αρνούνται όλες τις κατηγορίες για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.Δόθηκαν στα δημοσιότητα οι φωτογραφίες,τα ονόματα και οι πλαστές ταυτότητές τους.

Προφυλακιστέος κρίθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 32χρόνος «τοξοβόλος» και οι δύο γυναίκες που συνελήφθησαν μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο “τοξοβόλος” όσο και οι δυο γυναίκες αρνήθηκαν τα πάντα για τα αδικήματα που τους αποδίδονται και κυρίως αυτά που αφορούν την συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Το απόγευμα της Παρασκευής δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων που είχαν πάνω τους ο τοξοβόλος και οι δυο γυναίκες.

Συγκεκριμένα μετά την σύλληψη τριών ατόμων από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών:

Α.) Τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων:

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Ιωάννης του Χαραλάμπους και της Γεωργίας, γεν. 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής,
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνα του Ανδρέα και της Μαρίας γεν. την 21-11-1992 στην Αθήνα Αττικής και
ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρα-Ευδοξία του Βασιλείου και της Χρυσούλας, γεν. 21-09-1994 στην Αλαχούα Φλώριδα Η.Π.Α.
Β.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΒ 931807, που φέρεται να εκδόθηκε την 22/07/2011 από το Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, υπό στοιχεία ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΜΑΡΙΑΣ γεν. 23/10/1987 στον Πειραιά Αττικής, δημότης Πειραιά. Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία του συλληφθέντα ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ιωάννη.
Γ.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΕ 112238, που φέρεται να εκδόθηκε την 18/02/2015 από το Τμήμα Ασφαλείας Ηλιουπόλεως, υπό στοιχεία ΛΑΜΠΙΡΗ ΖΩΗ του ΠΕΤΡΟΥ και της ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, γεν. 17/07/1989 στο Χολαργό Αττικής, δημότης Ηλιουπόλεως Αττικής. Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ Κωνσταντίνας.
Δ.) Φωτογραφία καταφανώς πλαστού Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας με αριθμό ΑΗ 763219, που φέρεται να εκδόθηκε την 26/02/2017 από το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου, υπό στοιχεία ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ και της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ, γεν. 03-09-1996 στο Αμαρούσιο Αττικής, δημότης Αμαρουσίου Αττικής. Το συγκεκριμένο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας φέρει φωτογραφία της συλληφθείσας ΒΑΛΑΒΑΝΗ Δήμητρας-Ευδοξίας.

Ένα άγνωστο περιστατικό στρέφει τις έρευνες για τον “Τοξοβόλο” και στη Θεσσαλονίκη! Τι ψάχνει η Αντιτρομοκρατική

Το περιστατικό έρχεται στο φως λίγες ώρες αφού ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος», η 26χρονη φίλη του και η 28χρονη συνεργός της Πόλας Ρούπα συνελήφθησαν μετά την κινηματογραφική επιχείρηση στην Αγία Παρασκευή.
Όλα έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο, στη Χαλκιδική. Εκεί, οδηγώντας τζιπ ίδιας μάρκας και μοντέλου εκείνο στο οποίο συνελήφθησαν, ο “Τοξοβόλος” και η 26χρονη φίλη του έπεσαν σε ένα χαντάκι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εγκλωβιστεί. Εκείνη την ώρα, έτυχε να περνά από το σημείο ένας αστυνομικός, που σταμάτησε το περιπολικό για να τους βοηθήσει.
Αφού έβγαλαν το τζιπ από το χαντάκι, ο Γιάννης Μιχαληλίδης, ακινητοποίησε με όπλο τον αστυνομικό και μαζί με τη φίλη του, όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του περιπολικού κι εξαφανίστηκαν. Όταν ο αστυνομικός βρέθηκε και απελευθερώθηκε και οι συνάδελφοί του του έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων, αναγνώρισε τον 32χρονο Μιχαηλίδη.
Κατά τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο «Τοξοβόλος» έκανε συχνά ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Το γεγονός αυτό οδηγεί την Αντιτρομοκρατική στο να στρέψει τις έρευνες της, εκτός από την Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για τον εντοπισμό γιάφκας που πιθανώς να χρησιμοποιούσαν οι τρεις συλληφθέντες και ενδεχομένως οι συνεργοί τους.
Εκτός από τη γιάφκα, στη Θεσσαλονίκη, η Αντιτρομοκρατική αναζητά και συνεργάτες του Μιχαηλίδη στην πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: