Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη μετά τη λήξη του αγώνα Πανιώνιος - Ατρόμητος: Συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και ρίψη δακρυγόνων (φωτο & βίντεο)


Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης μετά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν σε αυτούς των φιλοξενούμενων με την αστυνομία να επεμβαίνει και να να επικρατεί χάος.

Ακολούθησε ρίψη μολότωφ και χρήση χημικών, με φιλάθλους να τρέχουν να γλιτώσουν τα παιδιά τους και να βρουν καταφύγιο. Επεισόδια εκτός του γηπέδου και πριν την έναρξη της αναμέτρησης, με οπαδούς να επιτίθενται σε διμοιρία των ΜΑΤ. Δείτε εικόνες και video από τα θλιβερά γεγονότα στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Ένταση επικράτησε στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, με οπαδούς των δύο ομάδων να προσπαθούν να έρθουν στα… χέρια και δυνάμεις των ΜΑΤ να προβαίνουν σε ρίψη δακρυγόνων.
Συγκεκριμένα μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οι οπαδοί του Πανιωνίου προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό ανάμεσα στη δική τους κερκίδα και αυτή των φιλοξενούμενων οπαδών του Ατρομήτου και να κινηθούν προς το μέρος τους κινήθηκαν προς το μέρος τους. Η αστυνομία επενέβη και προσπάθησε να χωρίσει τις δύο πλευρές, με τα αίματα να… ανάβουν περαιτέρω και να γίνεται χρήση δακρυγόνων, ενώ εκτοξεύθηκε και μία βόμβα μολότωφ.

Οι αψιμαχίες με την αστυνομία πάντως είχαν ξεκινήσει πριν την έναρξη του ματς όταν ομάδα οπαδών επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το γήπεδο, πετώντας πέτρες, ξύλα και φωτοβολίδες και προκαλώντας φθορά σε ένα Ι.Χ, με τους αστυνομικούς να απαντάνε κάνοντας χρήση χημικών.


     
  
  
   
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom