Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Παγκόσμιο σοκ: Σκοτώθηκε ο θρύλος του μπάσκετ Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου


Σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό με την τραγική κατάληξη που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια.

Οι πρώτες πληροφορίες από το ΤΜΖ αναφέρουν ότι το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο βετεράνος σούπερ σταρ του ΝΒΑ και θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς έπεσε και συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος και άλλα τέσσερα άτομα.
Συγκλονίζει όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Κόμπε Μπράιαντ, μετά από πτώση ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν άλλα τέσσερα άτομα χωρίς να υπάρχει επιζών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο Αμερικανός ήταν μόλις 42 ετών και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών για το παγκόσμιο μπάσκετ, με 5 “δαχτυλίδια” πρωταθλητή στο NBA.
Ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών,κανένας από την οικογένειά του δεν επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο.Σύμφωνα με νεώτερη πληροφορία που μετέδωσε η ΕΡΤ 1 (πριν από λίγο στην Αθλητική Κυριακή) ήταν μαζί του μία από τις κόρες του 13 χρόνων,η οποία επίσης έχασε τη ζωή της.

Διαβάστε αναλυτικά τη βιογραφία του ΕΔΩ

Η είδηση προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο καθώς ο Μπράιαντ υπήρξε μια θρυλική μορφή του παγκόσμιου μπάσκετ και μια εμβληματική προσωπικότητα του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με τον Μπράιαντ στο ελικόπτερο ήταν τέσσερα ακόμα άτομα και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Αρχών, δεν υπάρχει επιζών μετά την συντριβή του ελικοπτέρου.
Downed aircraft is a helicopter. Flames extinguished. deputies at crash site looking for survivors, 4200 blk Las Virgenes Rd



View image on TwitterView image on Twitter

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν επίσης πως στο ελικόπτερο δεν επέβαινε η σύζυγος του Κόμπι, Βανέσα και μάρτυρες επισημαίνουν πως αμέσως μετά την συντριβή σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη στο ελικόπτερο.

Όπως προαναφέραμε, οι αρχές της Καλιφόρνια, περιοχή στην οποία συνετρίβη το ιδιωτικό ελικόπτερο του Κόμπι, ανέφεραν πως έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Σοκαρισμένοι οι παίκτες του ΝΒΑ

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο θάνατος του θρύλου του ΝΒΑ προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο και φυσικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με τις αντιδράσεις μεγάλων προσωπικοτήτων του ΝΒΑ να είναι χαρακτηριστικές της τραγωδίας.

«Όχι σας παρακαλώ, πείτε μου πως δεν είναι αλήθεια. Τρέμω», ήταν τα λόγια του Λούκας Ντόντσιτς ενώ ο Κέβιν Λόβ τόνισε. «Θεέ μου δεν μπορεί να είναι αλήθεια».

Το ρεκόρ του Λεμπρόν

Τραγική ειρωνία πως μόλις χθες ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεπέρασε σε πόντους τον Κόμπι Μπράιαντ, με τον Λεμπρόν να τονίζει μετά το ματς. «Είναι μεγάλη μου χαρά να πετυχαίνω αυτό το ρεκόρ. Και είμαι πάντα χαρούμενος όταν μιλάω με τον Κόμπι». Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Λεμπρόν, ο Κόμπι θα ήταν νεκρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom