Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Επιτυχημένη μουσική εκδήλωση της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου για την κοπή της Πίτας (φωτο)


Την Παρασκευή 24/01/2020 πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση για την κοπή της Πίτας μας στο εστιατόριο “Amaro”.

Η μεγάλη οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, Γονείς, Φίλοι, Εθελοντές, Προσωπικό και η Τ.Δ.Ε. μοιραστήκαμε όμορφα συναισθήματα και ζήσαμε μια μαγική μουσική βραδιά προσφοράς και αλληλεγγύης για τα «Γενναία μας Παιδιά».
Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε. κ. Λαμπρινή Κολοβού καλωσόρισε τη νέα χρονιά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και αλληλεγγύη και ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους φορέων, τους φίλους- φίλες για τη συνεχή τους παρουσία εδώ και 21 χρόνια.

Επίσης ευχαρίστησε το προσωπικό και την υπεύθυνη του Κέντρου κ. Αλέκα Κοσμά για την ουσιαστική συμβολή τους στο επιτυχημένο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, τους εθελοντές για την ενίσχυση των εκδηλώσεων και δράσεων, τα μέλη της ΤΔΕ για την συνεχή εθελοντική προσφορά τους, καθώς και τους γονείς.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αθανάσιος Μαυρομάτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Φαρμάκης, οι Αντιδήμαρχοι: κ. Μαρία Παπαγεωργιου, ο κ. Σπύρος Φλώρος και ο κ. Χρήστος Ζαρκαβέλης, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Αμαλία Βούλγαρη, ο κ. Νίκος Μπαλαμπάνης και ο κ. Γιάννης Λύτρας.

Η Τ.Δ.Ε. ευχαριστεί τους μουσικούς κ. Χρήστο Παντούλα, κ. Γιώργο Σκαβάρα και κ. Νίκο Παπαδογιώργο, τον ηχολήπτη κ. Καπελλάκη που με την εθελοντική τους συμμετοχή, μας ταξίδεψαν στο μαγικό κόσμο της μουσικής. Aκόμη το εστιατόριο “Amaro” για τη φιλοξενία τους , την χορηγό εταιρεία “RESET”,την κ. Βίκυ Σταυροπούλου και το ΚΤΕΛ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ για την προσφορά των δώρων τους.

Οι τυχεροί πήραν τα δώρα τους με τις ευχές όλων για μια Καλή Χρονιά!

Με εκτίμηση

H Πρόεδρος               Η Γραμματέας
Λαμπρινή Κολοβού  Θεοδώρα Τρομπούκη

Δείτε φωτο από την εκδήλωση:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom