Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Μόρια: 17χρονος Αφγανός δέχτηκε 9 μαχαιριές και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση


Ένας 17χρονος Αφγανός με εννιά μαχαιριές και ένας 16χρονος επίσης μαχαιρωμένος, τα τελευταία «θύματα»… του ενδιαφέροντος για τους 1300 ανήλικους της Μόριας.

Βαρύτατα τραυματισμένος σε διάφορα σημεία του σώματός του νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης από τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα Τετάρτη, 17χρονος Αφγανός.

Ο νεαρός ενεπλάκη σε καυγά στη «ζούγκλα» του καταυλισμού της Μόριας και σύμφωνα με ιατρικές πηγές έχει δεχτεί εννιά μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος του και η κατάσταση του είναι κρίσιμη.

Εκτός από αυτόν τον 17χρονο στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε χθες και δεύτερος ανήλικος τραυματίας, ένας 16χρονος από το Αφγανιστάν ο οποίος και αυτός έχει δεχθεί μαχαιριές αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Από την Αστυνομία έχουν γίνει δυο ως τώρα προσαγωγές.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου

Την 28/1/2020 περίπου τα μεσάνυχτα, διακομίστηκαν με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο μας δύο νεαρά άτομα Αφγανικής καταγωγής φέροντα τραύματα από νύσσον όργανο (πιθανότατα μαχαίρι).

Ο 17χρονος που φέρει τραύματα στη θωρακική χώρα και στο τριχωτό της κεφαλής, νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ. σε σταθερή κατάσταση. Ο 16χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα στον μηρό, αποχώρησε αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
https://stonisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom