Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Εκπληκτικός ο Παναιτωλικός νίκησε 2 - 0 τον Αρη (φωτο & βίντεο)


Ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Αρη για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Μετά από ένα πολύ καλό ο παιχνίδι ο Παναιτωλικός, που ήταν εμφανώς βελτιωμένος από προηγούμενες εμφανίσεις του,αλλά και πολύ αποτελεσματικός με τον εκπληκτικό σήμερα Ρόσα  νίκησε 2 - 0 τους Θεσσαλονικείς.


Στο 16' η πρώτη καλή φάση για τον Παναιτωλικό: Ο Τζανακάκης έκανε διαδοχικές ντρίμπλες και σούταρε με το αριστερό μέσα από την περιοχή,όμως μπλόκαρε ο Κουέστα.

Στο 17' δυνατό σουτ του Ντάλσιο έξω από την περιοχή, έπεσε και μπλόκαρε εύκολα ο Κουέστα.

Στο 39' σουτ του Λάρσον μέσα από την περιοχή και δεξιά ύστερα από αντεπίθεση και πάσα του Φετφατζίδη, έπεσε και μπλόκαρε ο Κνετ.

Στο 40' πλασέ στην κίνηση από τον Λάρσον από γύρισμα του Κόρχουτ, ο Γιοβάνοβιτς έκανε τάκλινγκ, η μπάλα κόντραρε και ο Κνετ μπλόκαρε.

Στο 45'+ ο Ντάουντα σκόραρε με πλασέ στο πρώτο δοκάρι, αλλά ο Ταχάρ που του έκανε την πάσα, ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε.

Λήξη του ημιχρόνου βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο μέρος,με τον Αρη να μπαίνει πολύ δυνατά και φουλ επίθεση,ενώ και ο Παναιτωλικός έψαχνε με κάθε τρόπο το γκολ και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ρόσα στο 58'!

Στο 58' γκολ για τον Παναιτωλικό με σκόρερ τον Ρόσα:
Ο Βραζιλιάνος έκανε το σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή και σκόραρε,είχε προηγηθεί κόρνερ του Τζανακάκη από τα δεξιά και απομάκρυνση του Μπα με το κεφάλι,1 - 0.

Στο 62' τραυματίστηκε ο Τζανακάκης και αποχώρησε,ενώ άρχισε και η βροχή στο Αγρίνιο!

Ο Παναιτωλικός μετά το γκολ φάνηκε να παίρνει τον αέρα του Αρη και κυνήγησε ένα ακόμα που ήρθε και πάλι από τον Ρόσα.

Στο 73' δεύτερο γκολ για τον Παναιτωλικό με σκόρερ και πάλι τον Ρόσα: Πάσα του Ντάουντα, δεν έκανε κοντρόλ ο Μουνιέ, η μπάλα έφτασε στον Ρόσα που με λόμπα "κρέμασε" τον Κουέστα γράφοντας το 2 - 0.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Μάκης Χάβος (ενθυμούμενος το στραπάτσο στη Λάρισα) φόρτωσε με 4 στόπερ την άμυνα του Παναιτωλικού για τον φόβο των... ιουδαίων και τελικά κράτησε την πολυπόθητη νίκη με 2 - 0 επί του Αρη,η δεύτερη για φέτος μετά και το 2 - 0 επί του ΟΦΗ.

Ο σημερινός όρκος για νίκη έπιασε τόπο τελικά!

Παναιτωλικός: Κνετ, Γιοβάνοβιτς, Ταχάρ, Ρόσα, Ντάλσιο, Αλβάρες(81' Μαλής), Κέβιν, Ντάουντα, Τζανακάκης(62'λ.τ. Μουνιέ), Λιάβας(88' Μαρσιάλ), Σιέστεντ.

Αρης: Κουέστα,Σόουζα,Κόρχουτ(83' Μαρτίνες),Βέλεθ,Δεληζήσης,Μπα(65' Τόνσο),Σάσα,Φετφατζίδης,Γκάμα(42' Ντιγκινί),Λάρσον,Ντουρμισάι.

Ο 19χρονος Γιώργος Λιάβας αρχηγός του Παναιτωλικού σήμερα και πολύ καλός!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom