Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Με επιτυχία η κοπή της πίτας και η βράβευση των διακριθέντων αθλητών του Κολυμβητικού Ομίλου Ποσειδώνας Ιλισίων (φωτο)


Στον ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Πολυχώρο Αλέκα, ο Κολυμβητικός Ομιλος Ποσειδώνας Ιλισίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 19-1-2020.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση, την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες των τμημάτων κολύμβησης που ξεχώρισαν μέσα στο 2019.

Επίσης βραβεύτηκαν και οι αθλητές της κολύμβησης και της ενόργανης γυμναστικής που ταυτόχρονα με τους αγώνες τους αρίστευσαν στα μαθήματα τους και όσοι εξ αυτών κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Ο πρόεδρος του συλλόγου των Ιλισίων, Θοδωρής Κόλλιας ευχήθηκε στους αθλητές και τις αθλήτριες το 2020 να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν ειδικές βραβεύσεις στον κ. Μαυρωτά, στον Δήμαρχο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα, στον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Δήμο Μπουλούκο και την πρώην Δήμαρχο Ζωγράφου, Τίνα Κατσαφάκη.

Ο κ. Μαυρωτάς στην ομιλία του αναφέρθηκε στις αξίες του αθλητισμού και συμβούλευσε τους νεαρούς αθλητές με βάση τα όσα έζησε ο ίδιος ως νεαρός αθλητής και αργότερα ως πρωταθλητής παγκοσμίου βεληνεκούς.

Οι σημαντικοί προσκεκλημένοι και το πλήθος των παραβρισκόμενων απέδειξαν την επιτυχία της εκδήλωσης του Ποσειδώνα Ιλισίων.

Δείτε φωτογραφίες από την σελίδα της εφημερίδας Alli Apopsi Zografou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom