Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Απάντηση Φίλη στον Κυρίτση: Εγώ θυμάμαι τους νεκρούς της Marfin από μολότοφ (βίντεο)


«Δεν θυμάμαι κανείς να έχει σκοτωθεί από μολότοφ», δήλωσε χθες το πρωί στην ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, σχολιάζοντας τον νέο Ποινικό Κώδικα που έχει τεθεί σε διαβούλευση και συγκεκριμένα τη διάταξη
που αφορά στη μετατροπή σε πλημμέλημα του αδικήματος της κατασκευής και κατοχής μολότοφ.

Και χθες το βράδυ πήρε την απάντηση που του έπρεπε από τον "ομόσταυλό" του και δημοσιογράφο επίσης Νίκο Φίλη.

"Εγώ θυμάμαι να υπάρχουν νεκροί από μολότοφ.Είναι της Marfin... Μόνο που ξέρω ότι δεν πιάστηκαν ακόμη οι εγκληματίες αυτοί και γνωρίζω ότι οι μόνες καταδίκες που υπήρξαν για τον άδικο χαμό των τριών εργαζομένων ήταν οι καταδίκες εις βάρος των υπευθύνων της τράπεζας που είχαν φτιάξει ένα κτίριο-παγίδα για τους εργαζομένους" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε-απάντησε στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θυμάται να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ.

Ο κ. Φίλης πρόσθεσε επίσης ότι "όταν έχεις εκρηκτικά υπάρχει κίνδυνος να υπάρχουν και νεκροί. Και θέλω να τονίσω ότι στην πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να κάνουμε αντιπαράθεση με επιχειρήματα που αμφισβητούν τη δημοκρατική αντίληψη του αντιπάλου".

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Open:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom