Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός μαθητής από όπλο που έστρεψε εναντίον του!


Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς έγινε η τραγωδία. Κάποιοι μιλούν για δυστύχημα ενώ ανοιχτό παραμένει και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.Στο σημείο έχει σπεύσει δύναμη της Αστυνομίας και γίνεται έρευνα.

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής από το κακό συνέβη σήμερα το απόγευμα στη Σκοπή Σητείας.

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, ένας μαθητής Λυκείου τραυματίστηκε θανάσιμα από όπλο!

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που διερευνούν το περιστατικό και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανήλικος φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι τα στοιχεία συγκλίνουν στο ενδεχόμενο της αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με το cretalive, υπάρχει το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, δίπλα στο άψυχο σώμα του παιδιού, βρέθηκε σημείωμα που αποκαλύπτει ερωτική απογοήτευση.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι το παιδί -μαθητής της Β’ Λυκείου- ίσως να καθάριζε το όπλο του πατέρα του και να έγινε το κακό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός του 16χρονου που σε κλάσματα δευτερολέπτου βυθίστηκαν στο πένθος μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια και την τοπική κοινωνία της Σκοπής. Ακόμα ένα συγκλονιστικό γεγονός που σημειώνεται σε διάστημα μερικών ημερών στην μικρή τοπική κοινωνία του Δήμου Σητείας.

 ekriticretalive,cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom