Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Μαχαίρωσαν στις φυλακές Κορυδαλλού τον βαρυποινίτη Γιάννη Σκαφτούρο


Στο νοσοκομείο Αττικόν έχει μεταφερθεί ο Γιάννης Σκαφτούρος, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 49χρονος βαρυποινίτης, Γιάννης Σκαφτούρος, μαχαιρώθηκε στις φυλακές
Κορυδαλλού. Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο δράστης τον μαχαίρωσε στο πόδι και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, εκτός κινδύνου.

Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, ενώ προς το παρόν, το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις τελευαίες πληροφορίες, τον Σκαφτούρο φέρεται να μαχαίρωσαν αλβανοί κρατούμενοι την ώρα που επέστρεφε από μεταγωγή του στα δικαστήρια.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος και ο πόλεμος της νύχτας
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η επίθεση αυτή να έχει να κάνει με τον γενικευμένο «πόλεμο» στα… στενά της νύχτας, που βρίσκεται εδώ και καιρός σε εξέλιξη.

Κι αυτό διότι ο 49χρονος βαρυποινίτης ήταν καλός φίλος και συνεργάτης του Βασίλη Στεφανάκου, ο οποίος εκτελέστηκε με μαφιόζικο τρόπο στις 17.01.2018, στο Χαϊδράρι.

Εδώ υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Σκαφτούρος έχει καταδικαστεί ως μέλος του αποκαλούμενου «συνδικάτου του εγκλήματος», για συμμετοχή στο κύκλωμα των μπράβων.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom