Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

«Λουκέτο» στο Nammos για φοροδιαφυγή 73.000 ευρώ! - Η ΑΑΔΕ… κατέστρεψε το φαντασμαγορικό opening


Οι άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο στο γνωστό beach bar - εστιατόριο της Μυκόνου το μεσημέρι της Παρασκευής (29.06.2018) - Το Nammos δεν είχε
κόψει αποδείξεις συνολικής αξίας 73.000 ευρώ - Θα παραμείνει κλειστό το Σαββατοκύριακο - Η γνωστή επιχείρηση θα άνοιγε το Σάββατο 30 Ιουνίου τη θερινή σεζόν.

«Λουκέτο» 48 ωρών έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στο NAMMOS της Μυκόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες της ΑΑΔΕ έκαναν έφοδο στο γνωστό beach bar – εστιατόριο το μεσημέρι της Παρασκευής (29.06.2018).

Όπως διαπίστωσαν, η γνωστή επιχείρηση δεν είχε κόψει 250 αποδείξεις συνολικού ύψους 73.000 ευρώ! Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος για να σφραγιστούν οι εγκαταστάσεις του για 48 ώρες.

NAMMOS: Καταστροφή στο φαντασμαγορικό opening
Να σημειωθεί πως η γνωστή επιχείρηση θα άνοιγε το Σάββατο 30 Ιουνίου τη θερινή σεζόν με ένα φαντασμαγορικό πάρτι, στο οποίο θα συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Τζίτζι Χαντίντ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και η Κέιτ Μος.

Το σχετικό πρόγραμμα που είχε διαφημιστεί προέβλεπε διάσημους DJ και τραγουδιστές και πλήθος επωνύμων.

Ωστόσο, η ΑΑΔΕ ανέτρεψε τα πλάνα της ιδιοκτησίας του Nammos καθώς οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές έως τη Δεύτερα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΣ
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: