Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

"Αντίπαλο δέος" του Στεφανάκου ο 45χρονος "νονός" που δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο (βίντεο ντοκουμέντο)

Ψάχνουν τους δράστες σε νοσοκομεία και κλινικές - "Φουντώνει" ο πόλεμος της νύχτας

Άλλο ένα επεισόδιο στον πόλεμο της νύχτας που όλο και "φουντώνει" - "Αντίπαλο δέος" του Βασίλη Στεφανάκου ο 45χρονος που δολοφονήθηκε στο Παλαιό Φάληρο - Είχε υπάρξει απόπειρα δολοφονίας του και μέσα στις
φυλακές - Ψάχνουν σε νοσοκομεία και κλινικές για τους εκτελεστές - Πως "μπλέκονται" στην όλη υπόθεση οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Μεγάλο «κεφάλι» της νύχτας φαίνεται πως ήταν ο 45χρονος που δολοφονήθηκε το πρωί της Τετάρτης (27.06.2018) στο Παλαιό Φάληρο, μετά από ένα σκηνικό με δεκάδες πυροβολισμούς.
Πρόκειται για τον Μανώλη Καραγιάννη, ο οποίος φαίνεται πως ήταν ο «νονός» της μαφιόζικης ομάδας που ήταν αντίπαλη στον Βασίλη Στεφανάκο, γι αυτό και θεωρήθηκε από την αρχή ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του.

«Μπλεγμένοι» οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Όλα δείχνουν πως έχει ξεσπάσει πόλεμος στην νύχτα, ο οποίος ήδη μετράει απώλειες τεσσάρων «βαρέων» ονομάτων της πιάτσας. Ουσιαστικά ξεκίνησε μέσα στης φυλακές Κορυδαλλού, όταν οι δυο Αλβανοί που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί στην δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, προσπάθησαν να μαχαιρώσουν στο λαιμό το Καραγιάννη, χωρίς να τα καταφέρουν. Από εκεί και έπειτα άρχισε… το «ξεκαθάρισμα» .

Το «χρονικό» του πολέμου

3 Μαΐου 2017. Γλυκά Νερά: Έξω από σχολείο της περιοχής πέφτει νεκρός ο Βασίλης Γρίβας την ώρα που είχε αφήσει το παιδί του για μάθημα. Πρόκειται για την πρώτη αιματηρή πράξη του πολέμου των “νονών” τις νύχτας.
Ο Γρίβας ήταν άνθρωπος του Καραγιάννη και οι αστυνομικοί θεωρούν πως η δολοφονία του ήταν απάντηση της αντίπαλης ομάδας στην αποτυχημένη ανθρωποκτονία του Καραγιάννη μέσα στις φυλακές.
17 Ιανουαρίου 2018. Χαϊδάρι. Πέφτει νεκρός ο Βασίλης Στεφανάκος έξω από τα γραφεία της επιχείρησης του. Το μεγαλύτερο όνομα της νύχτας  “γαζώθηκε” μέσα στο αυτοκίνητο του από έναν άγνωστο άνδρα ο οποίος κρατούσε Καλάσνικοφ.
Η δολοφονία του επέφερε «σεισμούς» στο κόσμο της νύχτας, ενώ από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ηθικός αυτουργός της δολοφονίας ο Καραγιάννης, οποίος μάλιστα είχε κληθεί για κατάθεση. Εντός και εκτός αστυνομίας πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν πως η δολοφονία Στεφανάκου ήταν απαντήσει στην δολοφονία του Γρίβα.

Δείτε σε ένα βίντεο ντοκουμέντο την στιγμή της εκτέλεσης του 45χρονου

20 Απριλίου 2018. Άγιοι Ανάργυροι. Πέφτει νεκρός έξω από το σπίτι του ο Γιώργος Λίτσας, παλιός άνθρωπος του Καραγιάννη και το τελευταίο διάστημα σύμμαχος του Στεφανάκου. Οι κακοποιοί πέρασαν με αυτοκίνητο και πυροβόλησαν με Καλάσνικοφ τον “Μπούμπη”, όπως ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας.
Η δολοφονία εντάχθηκε στο πλαίσιο ξεκαθαρίσματος ανθρώπων του Βασίλη Στεφανάκου από τον αντίπαλο του.
1 Μαΐου 2018. Παιανία. Η πλέον περίεργη και σκοτεινή δολοφονία είναι αυτή του πρώην ΕΚΑΜιτη Σπύρου Παπαχρήστου, ενός ανθρώπου που είχε φύγει από την Αστυνομία, προκειμένου να ακολουθήσει το δικό του δρόμο, καθώς είχε φθάσει σε υψηλά επίπεδα ασφαλείας με αποτέλεσμα επί χρόνια να είναι έμπιστος άνθρωπος και φρουρός των παιδιών κορυφαίας επιχειρηματικής Ελληνικής οικογένειας που κυριαρχεί ακόμα και στις ΗΠΑ.
Ο Παπαχρήστος είχε επαφές με την ελίτ της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και με την ελίτ της νύχτας και του υποκόσμου. Η δολοφονία του «εντάχθηκε» και αυτή  στον πόλεμο τις νύχτας, καθώς οι πληροφορίες έλεγαν πως είχε σχέση με τον Βασίλη Στεφανάκο ενώ παράλληλα με την εταιρεία σεκιούριτι που είχε απειλούσε τα συμφέροντα άλλου “νονού”.

Ψάχνουν τους δολοφόνους σε νοσοκομεία και κλινικές

την ίδια ώρα σε Νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές και ιατρεία, ψάχνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, για τυχόν τραυματίες από την ενέδρα θανάτου που έστησαν άγνωστοι στον Μανώλη Καραγιάννη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Καράφλας» η και “Σαμπρέλας”, όταν δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες από το Καλάσνικοφ που κρατούσε ο άγνωστος εκτελεστής του, πρόλαβε να τραβήξει το πιστόλι που είχε στην ζώνη του, ένα 9αρι CZ στρατιωτικού τύπου, πυροβολώντας εναντίον του.
Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, ο δολοφόνος όταν πια έπεσε ο Καραγιάννης αιμόφυρτος στο δρόμο, ανέβηκε κουτσαίνοντας στην μοτοσυκλέτα που τον ανέμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.
Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ίσως ο “Καράφλας” πριν πέσει νεκρός κατάφερε να τραυματίσει τον εκτελεστή του, με αποτέλεσμα πλέον οι αστυνομικοί να έχουν επιδοθεί σε ένα… σαφάρι προκειμένου να διαπιστώσουν το αληθές της μαρτυρίας.
Στην περίπτωση που οι αστυνομικοί καταφέρουν να εντοπίσουν κάποιο τραυματία από πυροβόλο όπλο, τότε είναι εύκολο να ταυτοποιήσουν την βολίδα, καθώς έχουν στα χέρια τους το όπλο του θύματος.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom