Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η Νότια Κορέα πέταξε εκτός Μουντιάλ τη Γερμανία - Άγριο «κράξιμο» από τον Καν (βίντεο)


Η κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γερμανία, δεν θα υπερασπιστεί το στέμμα της, αφού μετά από την ήττα από τη Νότια Κορέα με 2-0 τερμάτισε στην τελευταία θέση του 5ου ομίλου.

Η Εθνική Γερμανίας έγινε η τρίτη σερί παγκόσμια πρωταθλήτρια που αποκλείεται από την πρώτη φάση του επόμενου Μουντιάλ, γεγονός όμως που δεν απέτρεψε τον Όλιβερ Καν να κατακρίνει με "σκληρή γλώσσα" τους παίκτες της "νασιοναλμανσάφτ".

Η Γερμανία αποκλείστηκε και αποχώρησε ταπεινωμένη από το Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά την ήττα από τη Νότια Κορέα, όμως στην πραγματικότητα, απλώς επιβεβαίωσε την… κατάρα του πρωταθλητή. Κι αυτό γιατί έγινε η 3η σερί τροπαιούχος που έμεινε εκτός, από τους ομίλους.

Το 2010 η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ιταλία αποκλείστηκε επίσης από την πρώτη φάση του Μουντιάλ, όπως και η Ισπανία το 2014 στη Βραζιλία, ενώ και το 2002, η τροπαιούχος του 1998 Γαλλία, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση από τους ομίλους της διοργάνωσης στην Κορέα και την Ιαπωνία.

Άγριο «κράξιμο» από τον Καν

Το γεγονός δεν επηρέασε πάντως τον εμβληματικό αρχηγό και τερματοφύλακα της Γερμανίας, Όλιβερ Καν, να μιλήσει με «σκληρή γλώσσα» για τους παίκτες. «Έχω την αίσθηση πως η φανέλα της εθνικής είναι πολύ βαριά γι’ αυτούς. Σε κανένα ματς δεν είδα να υπάρχει ενότητα. Ο Κρόος έκανε εύκολα λάθη στο κέντρο, ο Χούμελς στην άμυνα ήταν εκτός κλίματος, ενώ ο Βέρνερ στην επίθεση δεν στάθηκε στο ύψος της περίστασης. Είναι μυστήριο πώς η ομάδα ακόμη και στο τελευταίο ματς του ομίλου, όπου κρινόταν η πρόκριση, έβγαζε τέτοια απάθεια. Ο Λεβ θα έπρεπε να είχε φύγει από τη θέση του προπονητή το 2014», ανέφερε σε γερμανικά ΜΜΕ ο παλαίμαχος γκολκίπερ.

Για την ιστορία: Νότια Κορέα - Γερμανία 2 - 0


ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Τάε Γιονγκ Σιν): Τσο, Γ. Λι, Γιουν, Γ. Γκ. Κιμ, Χονγκ, Τζ. Σ. Λι, Γ. Γ. Τζουνγκ, Τζανγκ, Μουν (69' Τζου), Κου (56' Χουάνγκ, 79' Κο), Σον

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόαχιμ Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Ζίλε, Χούμελς, Χέκτορ (78' Μπραντ), Κεντίρα (58' Γκόμεθ), Γκορέτσκα (63' Μίλερ), Εζίλ, Κρόος, Ρόις, Βέρνερ

Γκολ: 90+3' Γ. Γκ. Κιμ, 90+6' Σον

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Απο το Β παγκοσμιο πολεμο και συγκεκριμενα απο την πανωλεθρια των γερμανων
του Παουλους στο Σταλινγκραντ οι γερμανοι δεν ειχαν ουτε μια νικη καποιου
ειδους στα ορια της Ρωσιας 80 ολοκληρα χρονια Καλο

Read more: Go to TOP and Bottom