Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! - Βρέθηκαν όπλα σε διαμέρισμα στον Κολωνό


Μια κρύπτη, ένα όπλο, σφαίρες και μια χειροβομβίδα. Το διαμέρισμα στον Κολωνό και οι έρευνες που διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα και σφαίρες εντοπίστηκαν σε ένα διαμέρισμα στην
περιοχή του Κολωνού. Στο διαμέρισμα αυτό, μέχρι το 2015 -όταν και συνελήφθη- διέμενε ένας νεαρός υπήκοος Αλβανίας. Ο άνδρας αυτός έχει προφυλακιστεί για συμμετοχή στο σχέδιο «Γοργοπόταμος» και όπως είναι λογικό στην Αντιτρομοκρατική σήμανε συναγερμός!

Τι «βλέπει» η Αντιτρομοκρατική
Τα όπλα βρέθηκαν μέσα σε μία κρύπτη. Η… κρυψώνα ανακαλύφθηκε τυχαία από ένα συνεργείο καθαρισμού που είχε πάει για απεντόμωση στο διαμέρισμα. Η κρύπτη βρίσκονταν κάτω από τα ντουλάπια στο νεροχύτη της κουζίνας.

Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο έχουν πάνω τους δακτυλικά αποτυπώματα ή γενετικό υλικό του προφυλακισμένου. Ο Αλβανός υπήκοος φέρεται να είχε στρατολογηθεί στο ένοπλο αντάρτικο πόλης από απότακτο αστυνομικό.

Οι πληροφορίες του newsit.gr, αναφέρουν πως στην επιχείρηση «Γοργοπόταμος», η οποία προέβλεπε τη μαζική απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού, την περίοδο της «σύμπραξης» μεταξύ Χριστόδουλου Ξηρού και μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», ο νεαρός Αλβανός είχε τον ρόλο του οδηγού και μεταφορέα μηνυμάτων.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom