Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Αναψαν τα αίματα έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης! - Πολίτης καταγγέλλει ότι τον έδειρε διαδηλωτής - Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία για τη Μακεδονία (φωτο & βίντεο)


Ο πολίτης καταγγέλλει ότι ο διαδηλωτής τον χτύπησε με κοντάρι - Στο σημείο γίνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή εκδήλωση στην οποία είναι η Ε. Αχτσιόγλου - Ο πολίτης που δέχθηκε την επίθεση όπως
καταγγέλλει, πήγαινε στην εκδήλωση αυτή - Νωρίτερα οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν με σφυρίχτρες έξω από το δημαρχείο για τη Μακεδονία - ΒΙΝΤΕΟ η καταγγελία του διαδηλωτή - Όλα όσα έγιναν έξω από το Δημαρχείο

Ένας πολίτης ο οποίος πήγαινε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης καταγγέλλει πως διαδηλωτής τον χτύπησε με κοντάρι και τον έριξε κάτω στον αύλειο χώρο.
Αμέσως μετά δημιουργήθηκε ένταση, με τον καταγγέλλοντα να λέει στους δημοσιογράφους ότι δέχθηκε και απειλές, ενώ τον προστάτευσε ένας από τους διαδηλωτές. Την ίδια στιγμή, άλλοι τόνιζαν πως ο εν λόγω τους προκάλεσε με όσα έλεγε.
Δείτε στο βίντεο όσα έγιναν και τις δήλωσε ο καταγγέλων:
Στο σημείο είναι από νωρίς διαδηλωτές, οι οποίοι κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, κατά των πολιτικών καθώς και κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ενώ αποδοκιμάζουν όσους προσέρχονται για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, κρατώντας σφυρίχτρες, βρίσκονται και μέλη του κινήματος «Σφυρίζω».
Στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες δεν επιτρέπουν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν το σημείο.
Η υπουργός Εργασίας έφτασε στο σημείο περίπου στις 18.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: