Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης της Α' περιόδου των SUMMER CAMP 2018 του Κ.Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων


Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΕΛΕΝΑ ΠΛΑΤΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ Α΄ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ SUMMER CAMP 2018 ΤΟΥ Κ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

Στην Αίθουσα της Ανακρέοντος 60 στου Ζωγράφου ολοκληρώθηκε η Α΄ περίοδος των θερινών camp του Κ.Ο.Ποσειδώνα Ιλισίων, τα οποία τελούνται με την συνεργασία του Ευρωπαϊκού προγράμματος # BE ACTIVE, με μία εορταστική εκδήλωση.

Στην εκδήλωση ,παρευρέθηκαν γονείς και παιδιά που συμμετείχαν στο camp , ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον Όμιλο, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πυγμαχίας Έλενα Πλατάνα , ο Παραολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας Νίκος Πατεράκης και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Βάσω Στρακαντούνα .



Τα παιδιά του Ποσειδώνα υποδέχτηκαν τους διακεκριμένους αθλητές με ανθοδέσμες και μετάλλια του Ομίλου. Επίσης, είχαν εκθέσει στον χώρο κατασκευές τους με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες ,το # BE ACTIVE και τις Ολυμπιακές Αξίες.

Προβλήθηκαν ενημερωτικά βίντεο για την λειτουργία του Προγράμματος και την αθλητική πορεία των προσκεκλημένων αθλητών ,ενώ στην συνέχεια ο Κ. Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων τίμησε με ειδικές βραβεύσεις τους δύο αθλητές.

Οι, κα Πλατάνα και κος Πατεράκης απευθυνόμενοι στους παρευρισκόμενους συγκλόνισαν αναφερόμενοι στην διαδρομή τους τόσο την αθλητική όσο και την κοινωνική-επαγγελματική, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, ότι οι Αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού είναι τόσο σπουδαίες ,τόσο δυνατές και τόσο απαραίτητες για την καλλιέργεια της ψυχής και του σώματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά και τους γονείς τους ,στην Έλενα Πλατάνα και τον Νίκο Πατεράκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Δρ Ιλεάνα Κλοκώνη Επιστημονικού συνεργάτη σε θέματα Ολυμπιακής Παιδείας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος # BE ACTIVE, από όλο τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ.
Έλενα και Νίκο για τον Ποσειδώνα, αποτελείτε μέλη της οικογένειάς του.

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και ανανεώνει το ραντεβού του , για την τελετή λήξης της Β΄περιόδου των summer camp του , την Πέμπτη 12 Ιουλίου και ώρα 19:00, στον ίδιο χώρο, Ανακρέοντος 60,Ζωγράφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom