Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΤΩΡΑ σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη: Πετροπόλεμος,φωτιές και χημικά στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία με τα Σκόπια (φωτο & βίντεο)

Αστυνομικοί των ΜΑΤ απέκλεισαν την είσοδο στο συγκεντρωμένο πλήθος ενώ οι διαδηλωτές φωνάζουν υβριστικά συνθήματα

Πετροπόλεμος και χημικά αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη καθώς διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν την περίφραξη, με σκοπό να κινηθούν προς την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Έξω απ'τη νότια πύλη της ΔΕΘ, απέναντι από τη ΧΑΝΘ έχουν συγκεντρωθεί αρκετά άτομα που διαμαρτύρονται για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός» με τίτλο «Μακεδονικό: Τα οφέλη της συμφωνίας και οι προοπτικές στα Βαλκάνια».

Αστυνομικοί των ΜΑΤ απέκλεισαν την είσοδο στο συγκεντρωμένο πλήθος ενώ οι διαδηλωτές φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή» και τον εθνικό ύμνο.

Κάποια άτομα κατάφεραν να μπουν στον χώρο από παράπλευρη είσοδο και οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τους ανάγκασαν να βγουν πάλι έξω, χωρίς χρήση βίας.

Γύρω στις στις 20:20 τα επεισόδια άρχισαν να παίρνουν διαστάσεις καθώς φωτιές ξεπήδαγαν σε διάφορα σημεία,ενώ κάποιοι εμφανίστηκαν με καδρόνια!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom