Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Αυτό είναι το σημείωμα που «συνδέει» τη ληστεία κοσμηματοπωλείου στου Ζωγράφου με τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου (φωτο & βίντεο)


Μία περίεργη τροπή φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση της ληστείας κοσμηματοπωλείου,που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Ζωγράφου,στη γωνία των οδών Ξηρογιάννη και Λεωφόρου Παπάγου.


Η ληστεία σημειώθηκε στις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο όταν δύο τουλάχιστον δράστες με την χρήση αυτόματων όπλων, πιθανόν Uzi, άρπαξαν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στην διάρκεια της ληστρικής επιδρομής, ο δράστης άφησε σημείωμα προς τη ΓΑΔΑ ,στο οποίο επιβεβαιώνει την συμμετοχή του, τόσο στη δολοφονία του δικηγόρου, αλλά και στη ληστεία του Ζωγράφου.

Αυτό είναι το ανορθόγραφο σημείωμα που έδειξαν απόψε στο δελτίο του ΑΝΤ1

Προς ΓΑΔΑ:

Στην υπόθεση του κυρίου Ζαφειρόπουλου είμαστε και οι δύο θύματα. Αυτό σας το γράφω, επειδή ξέρω να παίρνω την ευθύνη μου. Αν σε περίπτωση γνώριζα ότι θα γίνονταν έτσι όπως έγινε, δεν τον ήξερα, μου την έφερε. Ναι, κάνω ληστείες, αλλά δεν είμαι εκτελεστής. Δεν παίρνω μέρος σε τέτοια πράγματα
Φτερωτός Μαραντόνα

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είχε συλληφθεί ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ αυτό που ήταν γνωστό για τον δεύτερο ήταν, ότι είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Όπως αποδεικνύεται από την υπόθεση της ληστείας στο κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου, φαίνεται ότι ο Αλβανός επέστρεψε στην Ελλάδα και το δήλωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο.

Δείτε τι ανέφεραν σχετικά στο δελτίο του Alpha

Με βάση αυτό το περίεργο σημείωμα οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν ο ένας τουλάχιστον από τους δράστες της ληστείας να ήταν ένας εκ των Αλβανών δολοφόνων του δικηγόρου που διαφεύγει της σύλληψης.

Σημειώνεται ότι ως φυσικός αυτουργός έχει συλληφθεί ένας άλλος Αλβανός, ενώ για την ηθική αυτουργία κατηγορούνται τρεις κρατούμενοι αλλοδαποί μεγαλοποινικοί που φέρεται να σκότωσαν τον δικηγόρο προκειμένου να εκδικηθούν επιχειρηματία που εμπλέκεται στην υπόθεση «Energa».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το σημείωμα ενδεχομένως αφέθηκε στον τόπο της ληστείας σε μία προσπάθεια του καταζητούμενου να «πέσει στα μαλακά» σε περίπτωση μελλοντικής του σύλληψης. Αυτό που προκαλεί ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δράστης να έχει επιστρέψει από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makeleio.gr οι δράστες ήταν 5 και η λεία τους φτάνει τις 100.000 ευρό

Δεν έχει πιθανόν ξαναγίνει παρόμοια ένοπλη ληστεία, όπως αυτή που έγινε λίγο πριν τις 10 το πρωί σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου επί των οδών Ξηρογιάννη και Λεωφόρου Παπάγου, στο πιο κεντρικό σημείο της περιοχής με κίνδυνο να τραυματιστούν πολίτες.

5 ΕΝΟΠΛΟΙ με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους( ο ένας λέγεται ότι μπήκε χωρίς καπέλο και χωρίς επικάλυψη προσώπου), έριξαν κάτω τον έναν από τους υπαλλήλους του καταστήματος και κραδαίνοντας καλάσνικοφ και πιθανόν ημιαυτόματο ούζι, τα έκαναν όλα καλοκαιρινά, χρησιμοποιώντας βαριοπούλες, που βρέθηκαν στο σημείο της εγκληματικής ενέργειας.

Φεύγοντας με λεία άνω των 100.000 ευρώ κόλλησαν στο τζάμι χειρόγραφο σημείωμα-θρίλερ με περίεργο και…επικίνδυνο προειδοποιητικό περιεχόμενο το οποίο εξετάζεται από τις αρχές και έχει σχέση με υπόθεση δολοφονίας.

Έξω από το κατάστημα, σε ρόλο «τσιλιαδόρου», φέρεται να βρίσκονταν άλλοι δύο άνδρες. Ο ένας μάλιστα είχε ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και σύμφωνα με πληροφορίες κρατούσε αυτόματο όπλο, το οποίο έστρεψε και σημάδεψε πολίτη που φώναξε «ληστεία», προειδοποιώντας τον ότι θα του ρίξει εαν δεν σταματήσει.

Οι τρεις φέρεται να διέφυγαν με αυτοκίνητο και οι δύο με μοτοσικλέτα.

Η ληστεία που σε κάποια από τα σημεία της εκτέλεσής της, δεν έχει επαναληφθεί με ανάλογο τρόπο και ρίσκο, εξετάζεται προσεκτικά από την αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom