Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τσίπρας,Πολάκης και Βούτσης πανηγυρίζουν για την αθώωση δύο πολιτών,της Ηριάννας και του Περικλή

Οι κραυγαλέα αντιφατικές αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν φαίνεται να τους προβληματίζουν...

Νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας η Ηριάννα και ο Περικλής, οι οποίοι κατηγορούνταν για συμμετοχή στην οργάνωση
"Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" και σε πρώτο βαθμό είχαν καταδικαστεί σε 13 χρόνια κάθειρξη ο καθένας χωρίς αναστολή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε κλάματα, χειροκροτήματα και συνθήματα ξέσπασαν οι αλληλέγγυοι της Ηριάννας και του Περικλή ακούγοντας τον πρόεδρο του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας να ανακοινώνει ότι οι κατηγορούμενοι κρίνονται ομόφωνα αθώοι.Απόλυτα φυσικό και λογικό.

Ελα όμως που λίγο αργότερα και αφού πληροφορήθηκαν την απόφαση κορυφαίοι παράγοντες της πολιτικής ζωής του τόπου με θεσμικούς ρόλους ο καθένας ξέσπασαν κι αυτοί σε παρόμοιους πανηγυρισμούς με δηλώσεις και αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Πρώτος και καλύτερος ο πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας μέσα από το λογαριασμό του στο twitter:
Αμέσως μετά από τη σελίδα του στο facebook ο "όλα τα σφάζω,όλα τα μαχαιρώνω" κύριος Πολάκης σχολίασε:

Νίκος Βούτσης: Απόφαση λογικής και ανταπόκρισης στο κοινό περί δικαίου αίσθημα

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, πληροφορούμενος την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων σχετικά με την υπόθεση της Ηριάννας και του Περικλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πρόκειται για μια απόφαση λογικής, ανθρωπιάς και στοιχειώδους ανταπόκρισης στο κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή και των δύο

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την ενοχή των δυο κατηγορουμένων υποστηρίζοντας πως είναι μέλη της οργάνωσης Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς και πως όσα λέγονται περί εμπλοκής τους στην υπόθεση «με κατασκευές της αστυνομίας» είναι «αφήγημα».

Η πρόταση της εισαγγελέως είχε προκαλέσει μάλιστα αντιδράσεις μελών του ακροατηρίου του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου.

Ζητώντας από το δικαστήριο να κηρύξει ενόχους τους δυο κατηγορουμένους όπως και πρωτοδίκως, η εισαγγελέας υποστήριξε πως η πραγματογνωμοσύνη του dna είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα.
Τέλος, η εισαγγελέας είχε τονίσει πως υπάρχει «σφικτός εναγκαλισμός» με μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς και πως οι φίλοι των δυο κατηγορουμένων είναι ηγετικά στελέχη της οργάνωσης.
============================

Ετσι έχουν τα πράγματα... Από 'δω και πέρα ο καθένας μπορεί να σχολιάσει ελεύθερα και την αδέκαστη δικαιοσύνη και τους ανεξάρτητους κι ευαίσθητους πολιτικούς ταγούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom