Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κ. Κατσίκη (βίντεο)

Τι λέει ο ίδιος για Δ. Καμμένο και Γ. Λαζαρίδη

Οι αναταράξεις στις τάξεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνεχίζονται καθώς σήμερα το πρωί έγινε απόπειρα εισβολής τριών ατόμων στο γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του βουλευτή, που αντέδρασαν άμεσα και απέτρεψαν την είσοδο στο χώρο, επρόκειτο για τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άγνωστοι χρησιμοποίησαν μια γυναίκα για να μπουν στο κτίριο, η οποία χτύπησε το κουδούνι, άνοιξε την πόρτα και εισήλθαν δύο κουκουλοφόροι που άρχισαν να βρίζουν και να εκτοξεύουν απειλές.

Ο Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε ότι έχει δεχθεί και στο παρελθόν απειλές, οι οποίες κλιμακώνονται όπως είπε με αυτήν την περίεργη επίσκεψη των κουκουλοφόρων, στο γραφείο του, επί της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας.

Νωρίτερα το πρωί, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι, είχε δηλώσει ότι εμμένει σταθερός στις απόψεις και τις ιδέες του και πως θα παραμείνει στο κόμμα.

«Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Αργήσαμε να διαγράψουμε τον Δημήτρη Καμμένο ήταν ένα πολιτικό βαρίδι που δημιουργούσε προβλήματα. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας όταν ο κ. Λαζαρίδης χειροκροτεί τον Πάνο Καμμένο στο Ζάππειο και την επομένη αποχωρεί», είπε ο κ. Κατσίκης.

Οι ΑΝΕΛ είναι άνω - κάτω καθώς υπάρχουν φήμες για αποχωρήσεις κι άλλων βουλευτών, είτε λόγω του Μακεδονικοί είτε επειδή κάποιοι θα ενισχύσουν την κυβερνητική πλειοψηφία εγκαταλείποντας όμως τον Πάνο Καμμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom