Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Βατραχάνθρωποι στην ορεινή Ναυπακτία στο κυνήγι των δολοφόνων-δραπετών!!!! - Και κομάντος στις έρευνες -Μυστηριώδης πτήση Chinook


Βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος (!) και άνδρες των ΕΤΑ, έχουν αναλάβει επιχείρηση εντοπισμού των πέντε δραπετών στην ορεινή Ναυπακτία.

Η επιλογή της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος σ΄αυτή την επιχείρηση οπωσδήποτε ακούγεται λίγο περίεργη.

Οι άνδρες του ΕΤΑ από την άλλη έχουν όλα τα επιχειρησιακά προσόντα για την επιχείρηση που είναι επι της ουσίας ανταρτοπόλεμος αλλά υπάρχει μία σειρά άλλων θεμάτων τα οποία προβληματίζουν και αφορούν στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στην επιχείρηση συμμετέχουν 10 άνδρες του Λιμενικού και 12 άνδρες από τα ΕΤΑ.
http://www.onalert.gr/

Και κομάντος στις έρευνες για τους δραπέτες - Η άσκηση Εύηνος και η μυστηριώδης πτήση του Chinook
Μία πτήση ελικοπτέρου CHINOOK στην περιοχή που η αστυνομία αναζητά τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, έχει προκαλέσει πολλά σενάρια για άμεση εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στην επιχείρηση.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμμετοχή τμήματος Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδευμένο σε ανταρτοπόλεμο το οποίο έχει σταλεί στην περιοχή για να "ξετρυπώσει" τους αδίστακτους δραπέτες. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 15 κομάντος. Η παρουσία τους έχει τον "μανδύα" άσκησης με την κωδική ονομασία "Εύηνος".

Η εμπλοκή των ΕΔ είναι δεδομένη μετά από την αποκαλυψη της συμμετοχής ενός UAV ,στις από αέρος έρευνες.

Στρατιωτικές πηγές διαψεύδουν ανεπισήμως οποιαδήποτε επλοκή των ΕΔ στην επιχείρηση ,τουλάχιστον σ΄ ότι αφορά στις χερσαίες επιχειρήσεις. Το ίδιο όμως έκαναν και όταν προέκυψε το θέμα με το UAV.

Η επιχείρηση έχει μεγάλο ρίσκο. Και επιχειρησιακό αφού οι αστυνομικοί λένε ότι οι δραπέτες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παραδοθούν αλλά θα εμπλακούν σε μάχη μέχρις εσχάτων αλλά και πολιτικό.
http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom