Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό! - Ο ιστότοπος της ελληνικής Προεδρίας… έχει «καταληφθεί» από μπλόγκερ

και μάλιστα είναι κάργα αντιευρωπαϊκός

Η φτώχεια δεν φέρνει μόνο γκρίνια και πετσοκομμένους προϋπολογισμούς, φέρνει και ατυχίες. Σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι η ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν άρχισε ακόμη, αλλά, εκτός από φτωχικά κονδύλια, έχει ήδη στο ενεργητικό της μια καταπάτηση, αυτήν του επίσημου ιστοτόπου που θα χρησιμοποιηθεί.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα: «είθισται η χώρα που ασκεί την εξάμηνη κοινοτική προεδρία να έχει ειδικό ιστότοπο, ο οποίος ακολουθεί την πεπατημένη. Αυτή είναι ότι μετά το “www” ακολουθεί το “eu”, το έτος άσκησης της προεδρίας και στο τέλος αναγράφονται τα αρχικά της προεδρεύουσας χώρας. Η εν λόγω φόρμουλα χρησιμοποιείται προκειμένου ο ιστότοπος της εκάστοτε προεδρίας να είναι εύκολα προσβάσιμος στον χρήση.

Κάπως έτσι ο ιστότοπος της παρούσας προεδρίας της Λιθουανίας είναι www.eu2013.lt και της απελθούσας ιρλανδικής www.eu2013.ie. Αντίστοιχα, η ελληνική προεδρία θα πρέπει να θέσει σε λειτουργία τον ιστότοπο www.eu2014.gr.

Το κλου είναι ότι όχι μόνο ο συγκεκριμένος ιστότοπος έχει καταληφθεί από μπλόγκερ, αλλά ο διαχειριστής του αναρτά και αντιευρωπαϊκό υλικό, όπως για παράδειγμα το ερώτημα στα αγγλικά: «Θα βρίσκεται η Ελλάδα στην Ευρώπη το 2014;».

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η σελίδα έχει «καταληφθεί» εδώ και χρόνια, ενώ το γραφείο της ελληνικής προεδρίας έχει ενημερωθεί και αναζητεί λύση στο πρόβλημα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom