Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Δεν υπάρχει «πάτος» στην εθνική αξιοπρέπεια αυτών που δήθεν μας κυβερνάνε

Η εργολαβία για την «υπερψήφιση μνημονίων» καλά κρατεί
Δεν υπάρχει «πάτος» στην εθνική αξιοπρέπεια αυτών που υποστηρίζουν ότι μας κυβερνάνε… Ψήφισαν πάλι χαλαρά το νέο Μνημόνιο λιτότητας. Των νέων δηλαδή φορολογικών βαρών και μαζικού χαρακτήρα απολύσεων.

Παράλληλα καταπάτησαν όλα τα εργασιακά δικαιώματα…
Τον κατώτατο μισθό, το οκτάωρο. Δημιούργησαν ένα νομιμοποιημένο- εργασιακό καθεστώς πλήρως απροστάτευτης εργασίας, ένα είδος «νομιμοποιημένου» Μεσαίωνα!

Δημιούργησαν τις συνθήκες για την απόλυση χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, με αντάλλαγμα ακόμη περισσότερη βοήθεια με το σταγονόμετρο για την Ελλάδα από τους διεθνείς πιστωτές. ( Σύμφωνα με την μνημονιακή υποχρέωση της Ελλάδας μέχρι τον Δεκέμβριο θα πρέπει να έχουν βρεθεί 14.500 δημόσιοι υπάλληλοι που θα βρεθούν εκτός Δημοσίου).

Έφτασαν την επίσημη ανεργία στο 27% και κοροϊδεύουν τους πολίτες λέγοντας πως αυτή είναι η λύση του προβλήματος και ότι έτσι οδηγούμαστε στην ανάπτυξη.

Μάλιστα φωτογραφίζονται όλο χαρά  συγχαίροντας τον πρωθυπουργό μετά την υπερψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου για τις απολύσεις στο δημόσιο.

Βλέπουν παντού success story για αγρίους και χαίρονται που τους άφησαν να μειώσουν το ΦΠΑ στην εστίαση για έξι μήνες και το ανακοίνωσαν με διάγγελμα!!!

Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι… η   «αριστοκρατική τάξη» των βουλευτών που εξακολουθεί να απολαμβάνει προκλητικά προνομία και αποδοχές που συνολικά υπερβαίνουν μηνιαίως τις 20.000 ευρώ.
http://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: