Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Der Spiegel:«Πώς ειδικά οι συντηρητικοί και οι σοσιαλιστές θα σταματήσουν το ‘λάδωμα', που τους σφράγισε επί δεκαετίες;» -ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΗΣ: «Γι' αυτό έβαλαν εμένα....»!!!

Ωπα ρε μάγκα,ξεκαβάλα!
Τι μας λες δηλαδή;ότι "λαδώνονταν" τα συνεταιράκια της συγκυβέρνησης!
Μπας και ξέρεις και κανένα όνομα μιας κι είσαι χρόνια στο κουρμπέτι και απάντησες με τόση άνεση στο ερώτημα των Γερμανών;
Ζείδωρον

«Γι' αυτό έβαλαν εμένα» ήταν η απάντηση του Παντελή Καψή στο ερώτημα που του υπέβαλε το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» σχετικά με το «πώς ειδικά οι συντηρητικοί και οι σοσιαλιστές θα σταματήσουν το ‘λάδωμα', που σφράγισε τους ίδιους επί δεκαετίες;»

"Η σύνδεση κυβέρνησης και δημοσιογράφων θα σταματήσει", διαβεβαιώνει ο κ. Καψής σε δηλώσεις του στο γερμανικό περιοδικό "Der Spiegel" και παραδέχεται ότι το νέο πρόγραμμα εκπέμπεται από την έδρα του υπουργείου του, επισημαίνοντας ότι ο λόγος της μυστικότητας είναι ότι "ορισμένοι συνδικαλιστές θέλουν να μας βγάλουν την πρίζα".

"Πώς ειδικά οι συντηρητικοί και οι σοσιαλιστές θα σταματήσουν το ‘λάδωμα', που σφράγισε τους ίδιους επί δεκαετίες;", ρωτά το περιοδικό, για να απαντήσει ο υφυπουργός: "Γι' αυτό έβαλαν εμένα", υποσχόμενος ότι δεν θα δεχτεί καμία επιρροή και θα εγγυηθεί την ανεξαρτησία του νέου ιδρύματος, με ένα εποπτικό συμβούλιο κατά το πρότυπο του BBC.

Δήλωσε επίσης ότι ο νέος φορέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα έχει σαφώς μικρότερο κόστος και λιγότερους εργαζόμενους και θα είναι απαλλαγμένος από τη μέχρι τώρα πολιτική.

Ο κ. Καψής ερωτάται ακόμη για το καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. "Στους περισσότερους θα έπρεπε να αφαιρεθεί η άδεια, αλλά τους υποστηρίζουν τοπικοί βουλευτές", επισημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom