Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013

Οι εργολάβοι πληρώθηκαν για παρελθόν, παρόν και μέλλον

Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει αυτήν την Κυριακή τις 4 συμφωνίες του Δημοσίου που δεν έχουν πάει ακόμα στη Βουλή αλλά δίνουν μισό δις. στους παραχωρησιούχους!

Χρυσό το πληρώσαµε το σόου της «επανεκκίνησης» του Σαµαρά στην Ολυµπία Οδό! Λίγες ηµέρες πριν από το... πανηγύρι, η κυβέρνηση αποζηµίωσε τους µεγαλοεργολάβους, όλων των ηµιτελών οδικών αξόνων, µε 500 εκατοµµύρια αναγνωρίζοντας για το ∆ηµόσιο ευθύνες στην καθυστέρηση των έργων... που δεν είχε.

«Μπόνους» µισού δισ. ευρώ -υπό τη µορφή αποζηµιώσεων για την αναστολή των έργων- έδωσε η κυβέρνηση Σαµαρά στους µεγαλοεργολάβους για την περιβόητη «επανεκκίνηση» τεσσάρων οδικών αξόνων της χώρας.

Η µεγάλη... συµφωνία επετεύχθη λίγες εβδοµάδες πριν από το µεγαλοπρεπές σόου, που έστησαν οι Αντώνης Σαµαράς, Βαγγέλης Βενιζέλος και οι αρµόδιοι υπουργοί Κωστής Χατζηδάκης και Σταύρος Καλογιάννης, στην Ολυµπία Οδό τον περασµένο Απρίλη, σε µια προσπάθεια να πείσουν τους Ελληνες πως η «ανάσταση» των έργων και η ανάκαµψη της οικονοµίας όλο και... κοντοζυγώνει! 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚΥΡΙΑΚΗ

Κοινωνία Ώρα Μηδέν: Παίρνουν διαζύγιο για μια θέση στον παιδικό σταθμό

Κοινωνία Ώρα Μηδέν: Παίρνουν διαζύγιο για μια θέση στον παιδικό σταθμό
Παντρεμένα ζευγάρια αναγκάζονται να χωρίσουν για να εξασφαλίσουν μια θέση στο δημοτικό παιδικό σταθμό για το παιδί τους.
Διαβάστε Περισσότερα..


Δημήτρης Καζάκης Στο ΧΩΝΙ: Ολόκληρη η Ελλάδα ανήκει πλέον στο ΕΜΣ

Δημήτρης Καζάκης Στο ΧΩΝΙ: Ολόκληρη η Ελλάδα ανήκει πλέον στο ΕΜΣ
Το ΧΩΝΙ κρατάει και αυτήν την Κυριακή ο Δημήτρης Καζάκης: Η διοίκηση του νέου Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης έχει απόλυτη εξουσία έναντι των κρατών που οφείλουν να συμμορφώνονται "άνευ όρων και αμετάκλητα".
Διαβάστε Περισσότερα..

Success Story.. ΤΕΛΟΣ!

Success Story.. ΤΕΛΟΣ!
Ο Αντώνης Σαμαράς το επόμενο διάστημα  θα ζήσει την απόλυτη κατάρρευση της "επιτυχημένης ιστορίας" του.
Διαβάστε Περισσότερα...
- 

Δεν υπάρχουν σχόλια: