Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: Γνωστός γυναικολόγος ασελγούσε στην 15χρονη ανιψιά του


Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι γνωστός μαιευτήρας της Αθήνας βίαζε κατ’ εξακολούθηση την 15χρονη ανιψιά του.

Εμφανιζόταν ως νέος και πετυχημένος γιατρός. Κανείς δε μπορούσε να φανταστεί οτι ο 44χρονος γυναικολόγος - μαιευτήρας είχε και μια άλλη, σκοτεινή και άρρωστη πλευρά.

Ούτε καν η ίδια του αδελφή η οποία του είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη της 15χρονης κόρης της όταν η ίδια είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Ο 44χρονος, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και ήδη έχει πάρει δρόμο για τις φυλακές Τρικάλων, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή εργάζεται σε πασίγνωστο ιδιωτικό μαιευτήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ασελγούσε εδώ και καιρό σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του.

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όταν η ανήλικη κοπέλα εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της και αδερφή του 44χρονου γυναικολόγου τον εφιάλτη που ζούσε.

Κάποια στιγμή η μικρή λύγισε και τα μαρτύρησε όλα στη μητέρα της. Μαζί πήγαν στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και έκαναν καταγγελία στο τμήμα ανηλίκων της ΓΑΔΑ. Την περασμένη Πέμπτη 27/6/2013 ο γυναικολογος συνελήφθη με την κατηγορίες της ασέλγειας κατ΄επανάληψη σε βάρος ανηλίκου, ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αιμομιξία κατ΄εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου.

Το dna του βρέθηκε σε ένα αρκουδάκι και σε 2 σεντόνια στο δωμάτιο της μικρής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom