Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Συγκλονισμένη η κοινωνία των Ιωαννίνων,από την αυτοκτονία του Αντιδημάρχου οικονομικών Νίκου Μάντη!

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του ΕΚΑΒ
Στο τέλος μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες δηλώσεις του αυτόχειρα προς τους συμπολίτες του.

Υπεράνθρωπες προσπάθειες,κατέβαλαν οι γιατροί του ΕΚΑΒ ,προκειμένου να κρατήσουν στη ζωή τον πρώην αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Ιωαννιτών Νίκο Μάντη,αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν!

Ο πρώην αντιδήμαρχος,έβαλε τέρμα στην ζωή του!!!
Στο σπίτι του στην περιοχή του Βελισσαρίου,βρίσκεται από τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστή η είδηση και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππας Φίλιος και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι,που όπως και ολόκληρη η τοπική κοινωνία,είναι συγκλονισμένοι από την είδηση του θανάτου του.

Νωρίτερα μια συγκλονιστική είδηση πάγωσε την πόλη
Ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου της πόλης των Ιωαννίνων,επιχείρησε πριν από λίγο να βάλει τέρμα στην ζωή του δι' απαγχονισμού!Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν στη ζωή.
http://epirusgate.blogspot.gr/

Ζείδωρον:Να σημειώσουμε,χωρίς να υπονοούμε τίποτα, ότι υπάρχει ακόμα ανοικτή η υπόθεση της υπεξαίρεσης 1 εκατ. 39 χιλιάδων ευρώ, από τα ταμεία του δήμου Ιωαννίνων!

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε τις τελευταίες δηλώσεις του αυτόχειρα τον Μαϊο του 2013,όταν και παραιτήθηκε από τη θέση του.

Update(17:00):Πριν από λίγο δημοσιεύθηκε στο fimotro το εξής:
ΑΛΛΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ
Ο περιφερειάρχης Ηπείρου το απόγευμα στο Μέτσοβο ετοιμάζει οικογενειακό γάμο με κλαρίνα και ντέφια και στα Γιάννενα πριν από λίγο κρεμάστηκε στη σκάλα του σπιτιού του ο ευσυνείδητος Νίκος Μάντης που ως αμόδιος αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Ιωαννίνων, δεν μπόρεσε να σηκώσει το βάρος των κακόβουλων "σχολίων" για την υπεξαίρεση πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ που έκανε μόνιμος υπάλληλος, ταμίας του δήμου, επειδή είχε πάθος με τον τζόγο και το ΣΤΟΙΧΗΜΑ.
"Η δύναμη της συνείδησης ήταν τόσο μεγάλη για τον Νίκο Μάντη που τον ... σκότωσε, αν και δεν είχε καμία απολύτως ανάμειξη ο άνθρωπος" είπε πριν λίγο παράγοντας της πόλης στο Fimotro.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom