Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η Ιστορία δείχνει, ότι μόνο η βίαιη λαϊκή εξέγερση, δίνει λύσεις και διορθώνει τις κοινωνικές αδικίες της αδίστακτης πλουτοκρατίας

 — ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ:Ευσταθόπουλος: Η βία δεν αποτελεί επιλογή και δεν δίνει λύσεις
 — Ο Πρόεδρος της ΠΟΣΔΕΠ και αναπληρωτής Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Στάθης Ευσταθόπουλος, με αφορμή τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν κατά την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας  Αδωνάϊ Γεωργιάδη στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ δήλωσε:
 — «Καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια και όσους τα προκάλεσαν. Τα προβλήματα είναι πολλά στο χώρο της υγείας και ιδίως στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ. Χρειάζεται σύμπνοια και συμμετοχή όλων για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών λύσεων.
— Η βία δεν αποτελεί επιλογή για εμάς και σε καμία περίπτωση δε δίνει λύσεις στα αδιέξοδα».
– ΠΗΓΗ:  newsbomb.gr
 ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ:  Κλασική φοβική αντίδραση του βολεμένου, του τρωκτικού, του πιράνχα. Κλασική φοβική αντίδραση του υπηρέτη κάθε χούντας, που περιμένει την επόμενη προαγωγή. Όταν όμως έρθει η στιγμή, που θα συμπέσουν τα ξεσπάσματα των φορτίων αγανάκτησης των λαϊκών μαζών, αυτά τα βολεμένα καθίκια, θα εγκαταλείψουν πρώτοι το σαπιοκάραβο και θα ανακατευτούν στο πλήθος, να φωτογραφηθούν σε πορείες, για να μας προκύψουν εξεγερμένοι και αγανακτισμένοι. Γι΄ αυτό λέω και ξαναλέω, ότι η εξέγερση πρέπει να ξεπηδήσει από τις γειτονιές, από τα χωριά, τις περιφερειακές πόλεις και στους χώρους δουλειάς. Εκεί που ο καθένας μας γνωρίζει τους πάντες και ξέρει να ξεχωρίζει τις κάλπικες δεκάρες. Το Σύνταγμα πρ΄΄επει να ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΝΑΥΑΓΙΣΜΕΝΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.
ΣΧΟΛΙΟ Τ.Ν.:  Οι Πανεπιστημιακοι γιατροι, οπου σταθουνε – οπου βρεθουνε, μιλανε για τα ΧΑΛΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο ΑΤΤΙΚΟ. Μιλανε ποντου, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ…. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΑΪ. Εκει ΓΛΥΦΟΥΝ, ΓΛΥΦΟΥΝ, ΓΛΥΦΟΥΝ….. Ζητανε και ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τα τυχον ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ που τους χαλανε στο ΑΤΤΙΚΟ την σουπα της ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ……
Εχουν ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑΝΑΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΑΪ. ΒΕΒΑΙΑ…. ο υπουργαρας τους ΔΙΝΕΙ ΚΑΛΥΨΗ …..και μπορουν και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ και ΑΛΛΟΥ!!!! ΕΤΣΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ …ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ….!!!
ΕΤΣΙ δεν ειναι ΚΥΡΙΕ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΕ????????
Εσυ τουλαχιστον τα ξερεις καλα…. Γι αυτο, ΛΙΓΩΤΕΡΑ ΝΑ ΛΕΣ….
από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom