Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Γυμνάσιο Παροικιάς
Σε θέση μάχης γονείς και μαθητές
«Είναι χαρακτηριστικό ότι στον κ. Βλαχογιάννη, ο κ. Ράπτης τού είπε ότι το πρόβλημα της δεύτερης γλώσσας με τα Γερμανικά θα λυθεί, και τη Δευτέρα, όταν πήγαν οι μαθητές στο σχολείο διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ίσχυε. Ισχύ Δημάρχου Πάρου, δεν υπάρχει πλέον σε κανένα θέμα».

Έμποροι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης
Απεργία στις 19 Οκτωβρίου
«Ακόμα, όπως είπαν οι έμποροι, ένας μεγάλος ανασταλτικός παράγοντας είναι και τα μεταφορικά των εμπορευμάτων. «Υπάρχει περίπτωση να σου έρθει μία κούτα από την Αθήνα και τα μεταφορικά να είναι πιο ακριβά από την αξία του εμπορεύματος» ισχυρίζονται».



Σε οικονομική εμπλοκή η ΚΔΕΠΑΠ
«Οι επιπτώσεις αυτής της εμπλοκής είναι να μην γίνονται πληρωμές. Με λίγα λόγια, η ΚΔΕΠΑΠ δεν μπορεί να πληρώσει πολλούς προμηθευτές ή εργολάβους της επιχείρησης που έχουν προσφέρει εδώ και πολύ καιρό τις υπηρεσίες τους ή τα προϊόντα τους στην επιχείρηση».

Καταστροφές σε αυτοκίνητα
«Βανδαλισμοί σημειώθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σταθμευμένα οχήματα στην περιοχή Κάτω Γιαλού στην Παροικιά».

Ψίθυροι... απ' όλα
«Έχω και μία άλλη απορία; Πως γίνεται και η κόρη του Καστρουνή κάθε χρόνο που βάζει υποψήφια στις εκλογές του σχολείου βγαίνει πάντα στο συμβούλιο των μαθητών, ενώ ο μπαμπάς της μια ζωή μένει στην απέξω;».

Χαν και Χαμένοι στη μετάφραση
«Οι τοπικές πολιτικές δυνάμεις δεν φαίνεται να ασχολούνται με όσα διαδραματίζονται στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, παρά το γεγονός ότι ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης υπάρχει για τα συμφέροντα και της Πάρου».

Για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας. Του Δ.Μ.Μ.
«Απλά, και πάλι, θα ρωτήσω τους υπόλοιπους 26 δημοτικούς συμβούλους, αν γνωρίζουν ακριβώς το ποσό που έχει δαπανήσει ως τώρα η κ. Κάγκανη για το «Συμπόσιο» Γλυπτικής στο Μαράθι. Σας πληροφορώ ότι άλλοι θα σας πουν 30.000 ευρώ, άλλοι 40.000 ευρώ, άλλοι 50.000 ευρώ, άλλοι 60.000 ευρώ και άλλοι 70.000 ευρώ. Μετά βέβαια ας μην απορούν ορισμένοι για το πώς εκλέγεται η κ. Κάγκανη;».

«Ζωή χαρισάμενη» με μετανάστες και γεμάτα σκορ! Του Μιχ. Παπαδάκη
«Το κόμπλεξ και την κουτοπονηριά δεν τα χρέωσα εγώ κ. Μέλλου, είναι στοιχεία βαθιά ριζωμένα στο DNA των Ελλήνων είτε μας αρέσει, είτε όχι. Και αυτά από μόνα τους οδήγησαν τη χώρα σε τέτοια ύφεση».

Σίφουνας ο ΑΟΠ στη Νάξο
4-2 την Αναγέννηση
«Τόσο ο Αρκουλής (που τραυματίστηκε στο 45ο λεπτό), όσο και ο Μπιρμπίλης, έκαναν πράγματα και θαύματα στο πρώτο ημίχρονο. Ο μόνος τρόπος για να ανακοπούν ήταν το φάουλ. Πολλές βοήθειες είχε ο ΑΟΠ και από τη μεσαία του γραμμή (κυρίως με τον Καζακίδη)».
http://fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom