Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια ο Γιάννης Πρετεντέρης (δείτε το βίντεο που πετάει μπουκάλι)


Eίναι Ιανουάριος του 1997 ο Παναθηναϊκός χάνει στην έδρα του από τον Αρη 77-79 κι απ' ότι λέει ο σπήκερ ένα λάθος σφύριγμα του διαιτητή έδωσε την νίκη στον Αρη.Κι αυτό το λάθος σφύριγμα ο διαμορφωτής της κοινής γνώμης Γιάννης Πρετεντέρης το θεώρησε "έγκλημα" και θέλησε να τιμωρήσει το διαιτητή εκσφενδονίζοντας εναντίον του ένα μπουκάλι,έτσι "εθιμικά γιατί συνηθίζεται στα γήπεδα" όπως δήλωσε μετά!Απόρησε δε γιατί δόθηκε τόση έκταση:"όταν νιώθεις ότι αδικείσαι, αντιδράς με όποιον τρόπο βρίσκεις πρόσφορο εκείνη τη στιγμή"!!!!

Αυτός λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος είχε σήμερα το θράσος να καταλογίζει ευθύνες μέσα από άρθρο του στα ΝΕΑ  με τίτλο "Τα παιδιά που μουτζώνουν"(διαβάστε το) στην οικογένεια του Λαρισαίου μαθητή για κακή ανατροφή του!

Κύριε Πρετεντέρη με το συγκεκριμένο παρελθόν ειλικρινά πιστεύετε πως είστε σε θέση να κάνετε μαθήματα διαπαιδαγώγησης;Μην ξεχνάτε πως δεν ήσασταν έφηβος το 1997!

Εδώ ολόκληρο το ρεπορτάζ του Νίκου Παπαδογιάννη στην Ελευθεροτυπία της 27/1/1997

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:
Mπουκάλι κατά του διαιτητή από σταρ της τηλεόρασης

Γ. Πρετεντέρης: Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα

«Προτιμώ τους χουλιγκανισμούς στο γήπεδο, παρά στη δημοσιογραφία...» μας είπε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης (του συγκροτήματος Λαμπράκη και του ANTENNA), όταν ζητήσαμε την άποψή του για τις εικόνες που τον έδειχναν -καθαρά- να πετάει μπουκάλι (!) στο διαιτητή Συμεωνίδη, από την εξέδρα των επισήμων, μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός - Aρης, το Σάββατο στο κλειστό του ΟAKA.

Οι εικόνες αυτές προκάλεσαν αίσθηση και πολλά τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας αναγνωστών της «E» απ' όλη την Eλλάδα, αφού προβλήθηκαν όχι μόνο από τον ANTENNA που κάλυπτε απευθείας τον αγώνα, αλλά και από τον ΣKAΪ που το έκανε και ειδικό θέμα στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Ο κ. Πρετεντέρης πάντως φαίνεται να μη συμμερίζεται την έκταση που πήρε το θέμα, αφού, όπως μας είπε: «Eνα ολόκληρο γήπεδο κόχλαζε, φώναζε και πέταγε μπουκάλια εκείνη τη στιγμή. Eύλογο είναι κι' εσύ ν' αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο... εθιμικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα. Οποιος δεν έχει πάει γήπεδο, δεν μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει αυτές τις στιγμές. Οταν νιώθεις ότι αδικείσαι, αντιδράς με όποιον τρόπο βρίσκεις πρόσφορο εκείνη τη στιγμή».

Aξίζει να σημειώσουμε ότι για τη συμπεριφορά του κ. Πρετεντέρη στο γήπεδο, είχε γίνει πολύς λόγος και πέρυσι, όταν στον αγώνα Παναθηναϊκός - Aπόλλων Πατρών είχε καταγγελθεί ότι έβρισε τον προπονητή Bαγγέλη Aλεξανδρή, λόγω... της κουμπαριάς του με τον Γιάννη Iωαννίδη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ασχοληθείτε με κανέναν σοβαρό άνθρωπο...