Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Πέταξε και ο Δ. Λιντζέρης τη "χειροβομβίδα" του! ζητάει Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας

...δεν καλύφτηκε ο κύριος Λιντζέρης από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού κι επανέρχεται ζητώντας Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας!
Κύριε Λιντζέρη μου τι σας εμποδίζει και σας κι άλλους δυο τρεις συναδέλφους σας να καταψηφίσετε αυτή την κυβέρνηση μεθαύριο και να δώσετε τη δυνατότητα στον Ελληνικό λαό να βγάλει αυτός κυβέρνηση συνεργασίας;
Ζείδωρον

Ανοιχτή επιστολή, στην οποία επαναλαμβάνει την πρότασή του για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, απέστειλε στον Πρωθυπουργό ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δ. Λιντζέρης.

Ο βουλευτής χαρακτηρίζει «αδιανόητο» το γεγονός να συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ χωρίς να δίνεται ο λόγος στους βουλευτές, «ειδικά αυτή την ώρα που αμφισβητείται το πολιτικό σύστημα».

Όπως επισημαίνει, η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την αδυναμία της κοινωνίας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, επαναφέρει το ερώτημα «με ποια αποτελεσματική, ισχυρή, στιβαρή, συναινετική διακυβέρνηση μπορεί να θωρακιστεί η χώρα, αποφεύγοντας τον εξοβελισμό της από την ευρωζώνη».

Ο κ. Λιντζέρης εκτιμά ότι η πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας εκτάκτου ανάγκης έχει ωριμάσει και βρίσκει υποστήριξη από πλειάδα στελεχών με διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες.

Ζητεί τέλος από τον κ. Παπανδρέου τη κατάθεση συγκεκριμένου πολιτικού και προγραμματικού πλαισίου στους αρχηγούς των κομμάτων και ταυτοχρόνως την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι οποίες θα οδηγήσουν στον σχηματισμό μιας αποτελεσματικής, ισχυρής, στιβαρής και συναινετικής διακυβέρνησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: