Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ …ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ COLPOGROSSO !


Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη

‟Από όλους τους ανθρώπους, οι πιο κακοί και άξιοι της μεγαλύτερης τιμωρίας είναι εκείνοι που ενώ είναι οι ίδιοι ένοχοι, τολμούν και κατηγορούν γι αυτά άλλους”
Ισοκράτης (Περί Αντιδόδεως, 14)

Κύριοι, να τελειώνουμε μια και καλή με τους κατ’ επάγγελμα ψεύτες, και τους φερόμενους ως …θεσμούς όσο ψηλά και να βρίσκονται .Αφορούν τη δημοκρατία τους και όχι την πραγματική δημοκρατία. Ο ένας (GAP),τάχα δούλεψε ως μπογιατζής (άμα ξέρει τι είναι η ώχρα εγώ είμαι αστροναύτης) ,ως οδοκαθαριστής (άμα μπορεί να ξεχωρίσει τη σκούπα από τη βούρτσα να μου τρυπήσετε τη μύτη) αλλά και ως οικοδόμος (άμα ξέρει πως γίνεται η λάσπη και το τσιμέντο εγώ θα αυτοκτονήσω) . Έκανε όμως και υπουργός εξωτερικών (φανταστείτε σε τι χώρα ζούμε !) ενώ αμφιβάλω αν ξέρει, πότε και αν, έγινε β’ ελληνοτουρκικός πόλεμος ,ή τι σημαίνει υφαλοκρηπίδα τα διαβάζει ,όπως και την ιστορία του γέρου που του πρόσφερε εθελοντικά την …σύνταξή του !!!)Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ,τώρα έχουμε και τον παπούλια να είναι πολεμιστής ενάντια στα γερμανικά στρατεύματα, που ήρθαν στην Ελλάδα τον Απρίλη του 1941, όταν δηλαδή ήταν 12 ΕΤΩΝ (!!??) (γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1929 και από τη δεκαετία του 60 ,αυτός και η οικογένειά του ,είναι μόνιμοι κάτοικοι Γερμανίας !?)
Τους ψεύτες της δημοκρατίας, του δήθεν σοσιαλισμού και τους δολοφόνους και ενταφιαστές του συντάγματος, τους ξέρουμε πλέον και σ’ αυτό δεν θα προσθέσω τίποτε άλλο. Δεν πρόκειται να σπαταλήσω φαιά ουσία για να περιγράψω ή να αποδείξω ότι ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ , ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΗΣ ‟ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ” ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΗΣ ‟ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”. Αυτό είναι πλέον πασιφανές και δεν το έκρυψε και ο ίδιος ο παπούλιας .Όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ,στις εκπληκτικές - αλλά προφητικές - εκείνες ατάκες του φερέφωνου της άρχουσας ελίτ και των βολεμένων ,αννας ψαρούδα μπενάκη (η οποία από τότε Ε-Ξ-Α-Φ-Α-Ν-Ι-Σ-Τ-Η-Κ-Ε !!!),αρκέστηκε σε ένα ‟ευχαριστώ” ! Τα ήξερε και ο ίδιος (από τότε) αυτά που θα ακολουθήσουν και τώρα τον βλέπουμε να τα στηρίζει αναφανδόν…Το κόλπο λοιπόν είναι GROSSO και συμμετέχουν σ’ αυτό ΟΛΟΙ ! μηχανισμοί και θεσμοί .Και εξηγούμαι :
Ο παπούλιας (σε όλο το άρθρο προσπαθώ να τον αποκαλέσω πρόεδρο της δημοκρατίας ,αλλά …δεν μου βγαίνει), θα μπορούσε με την παραίτησή του να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο, όπως οφείλει με την ιδιότητα του (άντε) φερόμενου ως προέδρου της δημοκρατίας, στο βαθμό που βλέπει ότι υπάρχει ακραιφνής αναντιστοιχία μεταξύ κυβέρνησης και λαϊκής θέλησης .Αυτός όχι μόνο δεν το κάνει, αλλά ,σαν τον αρχιδοσίλογο δήθεν πρωθυπουργό μας, προφασίζεται ότι τα φτυσίματα είναι ψιχάλες και ερμηνεύει την σύσσωμη λαϊκή εξέγερση της 28η Οκτωβρίου 2011 , ως …βλασφημία στους …αγώνες του κατά των γερμανών ,από μια ‟ισχνή μειοψηφία” ! Δεν κατάλαβε τίποτα ο παπούλιας .Δε ζει σ’ αυτή τη χώρα (πηγαινοέρχεται άλλωστε από τη Γερμανία όταν χρειάζεται για να παίξει το θεατρικό του) και δεν ξέρει ο άνθρωπος ! Κάνει πως δεν βλέπει (κι αυτός ,όπως και το ατάλαντο ελληνοφανές αμερικανάκι που μας κυνηγά και φέρεται ως έλληνας πρωθυπουργός), ότι η πραγματικότητα και ο ελληνικός λαός τους έχει ξεπεράσει προ πολλού. Κάνουν αναφορές στην αναγκαιότητα σεβασμού σε μια δημοκρατία που δεν κατάλαβαν ακόμη ότι δεν μας αφορά ,πως είναι ‟δική τους”.
Ας το μάθουν λοιπόν : Ο λαός ,ζητά, πέρα από την παραίτηση της κυβέρνησης των πρακτόρων, τη δικαστική κάθαρση και τιμωρία ΟΛΩΝ όσων ευθύνονται για τη χρεοκοπία της χώρας μας και στη συνέχεια ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μια παντελώς άλλη μορφή διακυβέρνησης που θα στηρίζεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στην λαϊκή κυριαρχία. Αυτό ζητά και ας κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν και περί …άλλων τυρβάζουν οι ταγοί του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος ! Ο ΛΑΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ , ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !
Και οι υπόλοιποι του κοινοβουλίου, του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος –καθεστώτος ,πρέπει να καταλάβουν ότι ο λαός ΞΥΠΝΗΣΕ και τους ξεπέρασε ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ FED ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ - ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ- , ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ (ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ) ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ,Η ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, Η ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ! ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΛΟΙΠΟΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ GROSSO !
Είναι πεπρωμένο οι καταπιεστές των λαών και οι διώκτες της δικαιοσύνης και της αλήθειας, με την αντίδρασή τους σε κάθε φιλελεύθερη εκδήλωση και το μίσος τους προς τη δικαιοσύνη και την αλήθεια, να τροφοδοτούν τη φωτιά της λαϊκής εξέγερσης και να ανάβουν ζωηρότερη τη φλόγα της δικαιοσύνης και της αλήθειας”.
Alessandro Mancini
Διοικητής στον άγιο Μαρίνο

Ο Σωκράτης όταν ρωτήθηκε πια πόλη διοικείται παράνομα είπε: « η πόλη στην οποία οι άρχοντες τοποθετούνται από φατρίες»
Σωκράτης (Ανθ. Στοβ. Γ, 81)

ΥΓ: Η χρήση μικρών γραμμάτων (πεζά) στα κύρια ονόματα ,δεν είναι καθόλου συμπτωματική και έχει απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα !

από ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: