Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ
«Ούτε ένα δάκρυ δεν θα πρέπει να χύσουμε για πολιτικούς σχηματισμούς, μέσα στους οποίους μεγαλώσαμε, οι οποίοι θα καταρρεύσουν. Τους είχαμε συνδέσει με τα φοιτητικά μας χρόνια. Με την αγάπη μας για τους γονείς μας, αφού αυτοί μας τους έμαθαν».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Θα μας αποδοκιμάσουν και εμάς! Αν δεν κάνεις το αεροδρόμιο...
Μείνε Αθήνα Γιάννη... και έτσι, ξεκίνησε μία απελπισμένη προσπάθεια για το αεροδρόμιο, και όπου βγει!
«Οι διάλογοι των τίτλων του σημερινού δημοσιεύματος είναι αυτοί που έγιναν μεταξύ εξεχόντων μελών της διοίκησης του δήμου Πάρου, με τον παριανό υπουργό Γ. Ραγκούση».

Τουριστικό Πακέτο Δήμου Πάρου «Imagine Paros»
«τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...»

«Σε κάποια στιγμή που είχε λάβει το λόγο ο κ. Γ. Μπαφίτης, κατά την προσφιλή του τακτική ο εργολάβος κ. Φωτιάδης φρόντισε με απρέπεια να τον διακόψει. Ο κ. Μπαφίτης μην αντέχοντας άλλο την τακτική του γύρισε και του είπε «σταματήστε πλέον γιατί αν ήταν στα «πράγματα» ο συνδυασμός μας θα «κυνηγούσαμε» νομικά την εταιρεία σας».

Οι Παριανοί σηκώθηκαν από τον καναπέ και είπαν με μια φωνή: «Όχι στο νέο Μνημόνιο»
«Οι εργαζόμενοι στον Δήμο Πάρου ήταν αυτοί που έσυραν το χορό των δυναμικών κινητοποιήσεων όλη την εβδομάδα. Σε ανοικτή τους γενική συνέλευση που έγινε».

Χάσαμε τον πολιτισμό μας;
«Σοκ έπαθαν όσοι αντίκρισαν μία σκυλίτσα που περιφερόταν σε άθλια κατάσταση στις Καμάρες της Πάρου το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι».

Εικόνες ντροπής στο Δήλιο
«Έκπληκτοι είδαν ένα - δύο μέτρα πιο πέρα από το δημόσιο δρόμο ένα μεγάλο ψόφιο σκύλο με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι του να είναι εκεί».

Μαθητές με προβληματισμούς για τα δάνεια...
«Για όποιον παρακολουθούσε τη συζήτηση ήταν σαφές ότι τα προβλήματα των μεγάλων έχουν περάσει και στο σκεπτικό 16χρονων μαθητών».

Καμία εξέλιξη στο Γυμνάσιο Πάρου
«Το θέμα με τη δεύτερη γλώσσα στο Γυμνάσιο Πάρου (Παροικιάς) έχει βαλτώσει και πλέον τα παιδιά χάνουν καθημερινά πολύτιμες ώρες μαθημάτων. Σημειώνουμε ότι δεν διδάσκεται καμία γλώσσα από τα Γερμανικά και τα Ιταλικά, καθώς δεν υπάρχει καθηγητής!».

Τίτλοι τέλους για το κοινοτικό καφενείο
«Ο παραδοσιακός οικισμός της Παροικιάς υποφέρει, ενώ τα ξενοίκιαστα καταστήματα τείνουν να ξεπεράσουν σε αριθμό αυτά που λειτουργούν».

Στα 3 corner πέναλτι». Του Μιχ. Παπαδάκη.Καλό ταξίδι Κουμουντούρε!
«Ο Νικόλας έφυγε αλλά, με κάποιο τρόπο, είναι εδώ. Θα τον σκουντάμε είτε προτρέποντάς τον να πάμε να δούμε τον Νηρέα, είτε πειράζοντάς τον για τον Ολυμπιακό του, είτε εκθειάζοντάς τον για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες προτρέποντάς τον να ρίξει ξυπόλυτος ένα σουτάκι ακόμα».

Δημοτικοί Συνδυασμοί και Μνημόνιο
«Η δημοτική παράταξη «Πάρος - ΑΞΙΑ» προσπαθεί να ισορροπεί σε δύο βάρκες και αυτό μου προκαλεί εντύπωση».

Ψίθυροι... καταπράσινοι
«Άκου τώρα τι μου ήρθε στο μυαλό να ρωτήσω. Την άλλη Παρασκευή που είναι 28η Οκτωβρίου ποιος από το ΠΑΣΟΚ Πάρου θα καταθέσει στεφάνι; Αυτό και αν είναι κουίζ».
από http://fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom