Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Αποχώρησε ο Παπούλιας από την παρέλαση -Κύριε Παπούλια από την προεδρία να παραιτηθείτε


Ο κύριος Παπούλιας που αντέχει δύο ολόκληρα χρόνια την καταδυνάστευση του Ελληνικού λαού από μια χούφτα σφετεριστών της εξουσίας δεν άντεξε τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων και αποχώρησε προσβεβλημένος και φανερά εκνευρισμένος από το χώρο της παρέλασης.
Κύριε Παπούλια με όλο το σεβασμό στο θεσμό αν έχετε ακόμα λίγη ευαισθησία παραιτηθείτε από τη θέση σας για να ανοίξει ο δρόμος προς τις εκλογές και να κάνει ο λαός τις επιλογές του.

«Λυπάμαι πάρα πολύ είναι ντροπή τους. Αναφέρομαι στους υβριστές που είπαν «Παπούλια προδότη» είπε ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε: "Εγώ πολέμησα 15 χρονών. Διάλεξαν μια ιστορική μέρα η οποία ανήκει στην Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν μ’ αυτό τον τρόπο. Δεν μπορούν να αμαυρώνουν έτσι αυτή την ημέρα".

Κύριε Παπούλια θα συμφωνούσαμε απόλυτα με τα λεγόμενά σας αν δεν είχατε αφήσει τα πράγματα να φτάσουν ως εδώ.Αλλωστε είστε και σεις ένα από τα μεγάλα γρανάζια του συστήματος αυτά τα 37 χρόνια της μεταπολίτευσης και τα 6 τελευταία μάλιστα από τη διακοσμητική θέση του ανώτατου άρχοντα.Βλέπατε τα μέτρα να πέφτουν σαν το χαλάζι και δεν κάνατε το παραμικρό.

ΟΧΙ είχαν πει το 40 οι γονείς μας και οι παππούδες μας στους κατακτητές και ακριβώς το ίδιο ΟΧΙ λέμε και σήμερα στους σύγχρονους οικονομικούς κατακτητές που φέρατε στη χώρα.

Πριν αγανακτήσετε λοιπόν με τις αντιδράσεις του κόσμου σκεφτείτε τι κάνατε εσείς γι' αυτό το λαό που κάθε μέρα του φορτώνετε και καινούργια βάρη.Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σας είναι η μόνη αντρίκια λύση,όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα!

4 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Καιρός είναι και η ευκαιρία Σου δίνετε Κύριε Πρόεδρε,να γραφτείς στην Ιστορία με χρυσά γράμματα κι όχι να δέχεσαι δια χειραψίας τον κάθε πολιτικάντη για τα μάτια του κόσμου ότι όλα λειτουργούν σωστά και πατριωτικά;Εκεί δεν βρίσκεσαι μόνον διακοσμητικά!

KANTHAR0S είπε...

Διακοσμητικά βρίσκεται. Ένα αντικέ κομμάτι είναι που στολίζει το χολ του σπιτιού. Δηδέν. αυτενέργεια. Μηδέν βούληση. Μόνο καμιά δήλωση κι αυ΄τη του κώλου. Τετριμμένα πράγματα. Παραιτήσου. Δώσε στίγμα. Χάραξε πορεία.

Οικοδόμος είπε...

Καλήμέρα!
Για ποιο λόγο να παραιτηθεί ο Παπούλιας; Ποιος περίμενε μια διαφορετική, αντρίκεια κι έντιμη στάση του, μπροστά στον όλεθρο;
Είναι διακοσμητικός, ναι, μα έχει αντίληψη, κρίση, και ακόμα, σώας τας φρένας...
ΑΝ ήταν πραγματικά έντιμος θα πήγαινε στο σπίτι του ...πανηγυρικά!
Αλλά νομίζω, η ανάρτηση δίνει από μόνη της την απάντηση στη συμπεριφορά του προέδρου των ελλήνων: "είστε και σεις ένα από τα μεγάλα γρανάζια του συστήματος".
Άγνωστη λέξη, η παραίτηση, στους πολιτικούς μας...
Καλή δύναμη!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι περιμένει ο ΛΑΟΣ, από ένα τύπο που δεν τιμήθηκε από την ΗΠΕΙΡΟ τελευταία να εκλεγεί βουλευτής και μας τον έβαλε το σύστημα πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Καιρός λοιπόν να αλλάξει ο τρόπος εκλογής και ο΄πρόεδρος να ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ και όχι να τον ΔΙΟΡΙΖΕΙ το σύστημα.............