Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Δεν τόλμησαν οι βουλευτές να πάνε στο Αγρίνιο


Ούτε ένας κοινοβουλευτικός δεν είχε τα κότσια να εμφανιστεί σήμερα στην εξέδρα των επισήμων στο Αγρίνιο,ούτε καν η λαλίστατη κυρία Σοφία Γιαννακά που ψήφισε για τα παιδιά μας και μόνο το άρθρο 37!
Διαβάστε το ρεπορτά του agrinionews.gr/
Σε εξέλιξη είναι η παρέλαση στο Αγρίνιο. Υπό καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία πλήθους πολιτών η μαθητιώσα νεολαία παρελαύνει. Ωστόσο το «παρών» δίνουν και οι «αγανακτισμένοι» του Αγρινίου που πήραν θέσεις απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, στην οποία δεν παραβρίσκονται βουλευτές του Νομού. Την Κυβέρνηση εκπροσωπεί και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Π.Μπιτσαξής.

Οι αγανακτισμένοι διαμαρτύρονται με συνθήματα (όπως «αέρα-αέρα να φύγει η χολέρα», «δεν σας θέλει ο λαός πάρτε τον Μπιτσαξή και μπρός»), πανό και μαύρες σημαιες.

Χαρακτηριστικό επίσης είναι οτι οι περισσότεροι μαθητές δεν στρέφουν το βλέμμα τους στους επισήμους ενώ μαθητές Λυκείων το αποστρέφουν…

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ενταση επικράτησε στο τέλος της παρέλασης καθώς οι «αγανακτισμένοι» (αλλά και κάποιοι άλλοι πολίτες) αποδοκίμασαν έντονα τους επισήμους ενώ εκσφενδον
από Γηγενής Αγρινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom