Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

Κάτω τα χέρια από το Λαρισαίο μαθητή που τόλμησε αυτό που χιλιάδες λαού κάνουν πάνω από ένα χρόνο τώρα στο Σύνταγμα


Τις τελευταίες ώρες έρχονται πληροφορίες από διαφορετικές πηγές που λένε ότι το καθεστώς που κυβερνά είναι έτοιμο να ξεσπάσει όλο του το μένος για τα όσα έγιναν την ημέρα της Εθνικής επετείου εναντίον του Λαρισαίου μαθητή,που τόλμησε και φασκέλωσε τους "επίσημους" στην εξέδρα.Κι αυτό γιατί είναι εύκολος στόχος και προσφέρεται για παραδειγματική τιμωρία.
Το νου σας και σεις εκεί στο Υπουργείο Παιδείας αλλά και στην Νομαρχιακή και Περιφερειακή Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,οποιαδήποτε τιμωρία του μαθητή θα είναι το φιτίλι που θα πυροδοτήσει τη λαϊκή εξέγερση.Ο μαθητής δεν έκανε τίποτα παραπάνω απ' ότι κάνουμε χιλιάδες Ελληνες πολίτες κάθε φορά που κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα τα δύο τελευταία χρόνια.
Κάτω τα χέρια λοιπόν από το Λαρισαίο μαθητή.Μη μας προκαλείτε άλλο,έχει ξεχειλίσει η αγανάκτησή μας.
Αν κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί είναι ο ένστολος στην εξέδρα των  επισήμων που μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο την ώρα που μπροστά του περνάει η Ελληνική Σημαία.

Διαβάστε το άρθρο του ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ για το θέμα της Λάρισας

Να είναι υπερήφανοι οι πατεράδες κι’ οι μανάδες τέτοιων παιδιών. Υπάρχει ελπίδα αγώνα – Δείτε την εικόνα Νο 3.


Ξέρω ότι το θέμα ανέβηκε πολύ, γιατί είναι όντως εντυπωσιακό, τόσο αυτό του πραγματικά ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, αλλά και όλα τα περιστατικά σε όλη την Ελλάδα.
 === Επίσης ξεχώρισε η αθλιότητα του ψευδοσοσιαλιστή Μαγκούφη, που θέλησε να στεγάσει στον ΣΥΡΙΖΑ, τον νεολαίο του ΠΑΣΟΚ που τον καρπάζωσε.
 === Μερικές φορές η εικόνα σκοτώνει κάθε καθίκι και επανέρχομαι στην ιστορική συμπεριφορά του ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. Αυτό το υπερτονίζω, γιατί αυτό το παιδί, δεν είναι τυχαίο. Είναι παραστάτης στη σημαία και για μένα, που υπήρξα κάποτε σημαιοφόρος, αυτή η πράξη του, είναι η μεγαλύτερη τιμή που θα μπορούσε να κάνει ένας οποιοσδήποτε Ελληνόψυχος και θέλει κότσια.
 === Αλλά ας το προσπεράσουμε και ας πάμε στην εικόνα 3, η οποία ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠ’ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κοιτάχτε τον στρατηγό με τα εικονικά παράσημα, στην άκρη αριστερά της εικόνας.

Περνά από μπροστά του η Ελληνική σημαία, κι’ αυτός ο κάφρος έχει το κινητό τηλέφωνο και μιλά ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΒΟΥΒΑΛΟΣ με τη γυναίκα του ή με τη γκόμενα. Δίπλα του άλλοι στρατιωτικοί «ηγέτες» και πολιτικές καρικατούρες, κι’ αυτές ΚΑΘΙΣΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΜΕ ΠΑΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΟΝΤΑΦΟΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ, ή αν περνά μπροστά τους η Ελληνική σημαία!!! Από αυτούς τους κοπρίτες, μερικοί, ελπίζουν να ξαναέλθουν να μας ….σώσουν!!!!

ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ…. ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
Αυτοί που παριστάνουν τους επίσημους και μιλούν στα κινητά, αυτοί είναι τα καθίκια που προσβάλουν τους θεσμούς και όλοι όσοι κάθονται δίπλα του και ξίνουν τ’ απ’ αυτά τους καθιστοί, προσβάλουν τους θεσμούς, τη σημαία, τη πατρίδα.
πηγή εικόνων

6 σχόλια:

gitsanas είπε...

Ε!!
Στο λέω Δημήτρη, αν υπάρξει τιμωρία για τον μαθητή, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, που λένε και στο χωριό μας!!!
Δεν νομίζω να είναι τόσο...χοντρόπετσοι.
Ρε που έχουμε μπλέξει....

Οικοδόμος είπε...

Καλησπέρα Δημήτρη.
Δε συμφωνώ με το μήνυμα της ανάρτησης του μπαρμπανίκου.
Δεν θα ήμουν υπερήφανος αν το παιδί μου αντιδρούσε έτσι.
Είναι λάθος αντίδραση. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, εκεί στην παρέλαση, να αντιδράσουν τα παιδιά. Όχι όμως έτσι. Με την πράξη αυτή μειώνει την προσωπικότητά του ο μαθητής και χάνει το μεγάλο δίκιο που έχει. Δυστυχώς είναι φανερή η έλλειψη σωστής διαπαιδαγώγησης από την οικογένεια. Με μούτζες και βρισιές δεν διεκδικείς το δίκιο σού, ούτε ανήλικος ούτε ενήλικας...
Καλή δύναμη φίλε!

Οικοδόμος είπε...

Το σχόλιό μου λίγο πιο πριν δεν δικαιολογεί βεβαίως μια "παραδειγματική" τιμωρία του μαθητή, για να είμαι ξεκάθαρος...
Καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε Οικοδόμε δίκιο έχεις αλλά...,χωρίς να θέλω να ερμηνεύσω το Μπαρμπανίκο,δεν πιστεύω ότι επικροτεί τη μούντζα αυτή καθεαυτή αλλά την τόλμη του μαθητή να αντιδράσει.Δεν πρόκειται για αγένεια και έλλειψη σεβασμού σε μια κοινωνική εκδήλωση αλλά για ξέσπασμα παρόμοιο με το δικό μας στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή.
Πρόσεξε ότι ο μαθητής είναι παραστάτης της σημαίας κι επίσης τον αξιωματικό που μιλάει στο κινητό του.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια αν προχωρήσουν στην τιμωρία του θα είναι άδικη και κατευθυνόμενη με δεδομένο το γενικό κλίμα αντίδρασης απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα από τη μία άκρη της χώρας ως την άλλη.
Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα!

zeidoron dtsoukas είπε...

Γίτσα μου το πιο λογικό και σωστό θα ήταν σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή να υποστεί την τιμωρία που προβλέπεται για την πράξη του.
Στη δεδομένη όμως στιγμή που συνέβη (με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί πανελληνίως) το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να ξεσηκώσουν όλη τη μαθητική κοινότητα.
Προσωπικά πιστεύω πως θα το αφήσουν να ξεχαστεί,να περάσει και η 17η Νοέμβρη κι ίσως μετά να του επιβάλλουν κάποια ολιγοήμερη αποβολή.
Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Παλικάρι