Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Είστε και εσείς συνένοχος στην προδοσία της πατρίδος γιατί δεν την σταματήσατε κ. Παπούλια!


Γράφει ο ...(( Λ ))..

Αν προδώσεις μια φορά είσαι για πάντα προδότης!
Με αφορμή τα γεγονότα που σημειώθηκαν την ημέρα του εορτασμού της επετείου του «ΟΧΙ», σε ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως στη Θεσσαλονίκη, αισθανόμαστε την ανάγκη να απαντήσουμε στην απορία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παπούλια! Ναι κ. Πρόεδρε είστε και εσείς συνένοχος στην προδοσία της πατρίδος μας. Είστε και εσείς μέρος αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος που κατευθύνεται από ξενοκίνητες ανθελληνικές δυνάμεις και επιδιώκει τον αφανισμό του έθνους μας.
Παρακολουθήσαμε τις γεμάτες απορία δηλώσεις σας για την συμπεριφορά των Ελλήνων που σας χαρακτήριζαν «προδότη» και σας ζητούσαν να φύγετε προκειμένου να ξεκινήσει η παρέλαση. Πραγματικά και εσείς όπως και το σύνολο του πολιτικού συστήματος πιθανότατα δεν έχετε αντιληφθεί τίποτα από όσα συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία.

Δεν έχετε αντιληφθεί το επίπεδο της εξαθλίωσης στο οποίο οδηγείτε μια χώρα, ένα έθνος και φυσικά δεν έχετε αντιληφθεί ότι ακυρώνετε στην πράξη το μέλλον της σημερινής νεολαίας της Ελλάδος.
Κ. Παπούλια , δυστυχώς ανήκετε και εσείς στην συνομοταξία των δωσίλογων της πατρίδας μας καθώς δεν πράξατε τίποτα για να σταματήσετε το ξεπούλημα! Ανήκετε και εσείς στην ομάδα εκείνη των ανθρώπων που η ιστορία θα τους τοποθετήσει στις μαύρες σελίδες του βιβλίου της, καθώς ενώ έχετε πολλά περιθώρια αντίδρασης ενάντια στην προδοσία που λαμβάνει χώρα σήμερα, δεν πράττετε απολύτως τίποταΜην απορείτε κ. Πρόεδρε που το πλήθος σας εξομοιώνει με τους λοιπούς προδότες της σημερινής ηγεσίας και του γενικότερου σημερινού πολιτικού συστήματος. Αν θέλετε να πείσετε τους Έλληνες ότι δεν σας αξίζει να συμπεριλαμβάνεστε στην ατιμωτική συμμορία των προδοτών του έθνους μας, έχετε ακόμα μια επιλογήΠαραιτηθείτε άμεσα και οδηγήστε τη χώρα σε εκλογές. Αφήστε τον λαό να κρίνει το μέλλον του. Αν δεν το πράξετε δυστυχώς θα ανήκετε και εσείς στην ομάδα των «νέων Εφιαλτών» της πατρίδας μας με ότι αυτό συνεπάγεται!

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/

2 σχόλια:

Anastazzzia είπε...

Ακριβώς! Από πότε εξαιρείται των ευθυνών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχει το απυρόβλητο ή το αλάθητο του Πάπα; Συνένοχος...και περισσότερο ένοχος...Αυτός δεν έβαλε την τελική υπογραφή σε όλη την καταστροφή μας;

gitsanas είπε...

Μία από τις αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι..."...εκπροσωπεί διεθνώς το Κράτος, κηρύσσει πόλεμο, συνομολογεί συνθήκες ειρήνης, συμμαχίας, οικονομικής συνεργασίας...." (άρθρο 36 παρ.1).
Παρ΄όλα αυτά αυτή η αρμοδιότητα είναι τυπική και στην πραγματικότητα ασκείται από τους αρμόδιους υπουργούς (όπως και όλες οι αρμοδιότητες που έχει ο Πρόεδρος...)

Άρα;;;
Πληρώνουμε μιά γλάστρα;

Read more: Go to TOP and Bottom