Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη νίκη του Αστέρα Μαρμάρων,2-1 τη Λάβα μέσα στη Σαντορίνη

άξιζε τελικά η ταλαιπωρία των Παριανών που ταξίδεψαν με 8 μποφόρ στη Σαντορίνη και μόλις 11 παίκτες στην αποστολή τους για τον αγώνα της Β' κατηγορίας Κυκλάδων με τη Λάβα Εμπορειού Θήρας

Λάβα Εμπορείου Θήρας - Αστέρας Μαρμάρων 1-2

Μεγάλη ταλαιπωρία για την ομάδα μας αφου λόγω απαγορευτικού αναγκάστηκε να ταξιδεύσει με αποδεκατισμένη αποστολή (με μόλις 11 ποδοσφαιριστές) όλη την νύχτα για να παίξουν ξάγρυπνοι στις 10 το πρωί τον αγώνα με την Λάβα. Παρά την την ταλαιπωρία και την κούραση κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 με γκολ του Χρήστου Χριστόφορου στο 8΄ και του Παναγιώτη Βιτζηλαίου στο 15΄ με πέναλτυ. Στο 30΄ λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα Σερέπα ο Αστέρας συνέχισε με 10 παίκτες και την θέση του πήρε με εσωτερική αλλαγή ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Αργύρης Πούλιος που έπαιζε ως επιθετικός. Η Λάβα έχοντας αριθμητική υπεροχή ισορρόπησε το παιχνίδι και με τον Συρίγο στο 42΄ έκανε το 1-2. Στο β΄ ημίχρονο ο Αστέρας είχε 2 δοκάρια σε σουτ του Βιτζηλαίου και πλασέ του Χριστόφορου. Η Λάβα απείλησε να ισοφαρίσει όταν από εκτέλεση φάουλ του Κατσίπη, ο Πούλιος απέκρουσε σταθερά την μπάλα.

ΑΟ ΛΑΒΑΣ: (Ξαγοράρης), Στεφανάκης Λ., Δαρζέντας Π., Θωμάτος Γερ., Βάλβης Γ., Δαρζέντας Μ., Συρίγος Α., Δεναξάς Γ., Σιγάλας Γ., Δρόσος Κ., Κατσίπης Β.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (Κένερ Π.), Σερέπας Α., Ξενάριος Μ., Ρούσσος Π., Αλιπράντης Φ., Ρούπας Δ., Βιτζηλαίος Π., Χριστόφορος Χ., Σάμιος Κ., Πούλιος Α., Σάμιος Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom