Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων από σήμερα



Οπως ήταν επόμενο τα νέα μέτρα και οι αποφάσεις οδήγησαν σε μια τροχιά απεργιακών μπαράζ,στα οποία θα πάρουν μέρος σχεδόν όλοι οι  κλάδοι εργαζομένων!

Ηδη από τις 5:00 το πρωί απεργούν οι ιδιοκτήτες ταξί, ενώ το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση για να καθορίσουν τη στάση τους περαιτέρω. Επίσης 24ωρη πανελλαδική απεργία θα πραγματοποιήσουν και το Σάββατο, με σκοπό να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη και να λάβουν μέρος σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Νομού Θεσσαλονίκης, Κώστας Γιαννακάκης, κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απηύθυνε κάλεσμα στους ιδιοκτήτες ταξί από όλη την Ελλάδα, να συμμετέχουν σε συγκέντρωση που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου στο Ιβανώφειο. Αμέσως μετά θα κατευθυνθούν πεζή προς τη ΔΕΘ.

Ακόμα σήμερα και αύριο απεργούν και οι γιατροί,οι οποίοι διαφωνούν με τις αλλαγές στο ΕΣΥ.Οι γιατροί τόνισαν, ότι κατά την 48ωρη απεργία τους, τα νοσοκομεία, το ΙΚΑ και όλες οι μονάδες υγείας, θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, αλλά θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά και δε θα πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Επίσης πό τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ξεκινούν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που κήρυξαν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Αθηναίων απαιτώντας να δοθεί άμεσα λύση στις απολύσεις συμβασιούχων.

Από κει και πέρα έτοιμοι για να κατεβούν σε απεργιακούς αγώνες είναι:η ΑΔΕΔΥ,η ΓΣΕΕ,τα ΜΜΜ,οι Εφοριακοί,οι Τελωνειακοί,οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κλπ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom