Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ!!! ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!


ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ; 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ...
Αυτό ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ η Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη Κούβελου Κι Έχουμε Ακόμη Καιρό! Η απελπισία τελικά είναι σίγουρα ο χειρότερος σύμβουλος! Μιά οικουμενική κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από την κρίση και την ίδια από το αδιέξοδο.

Να φωνάξει λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον ...πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς και τους 3 προηγούμενους πρωθυπουργούς να κάνουν συμβούλιο και να οδηγήσουν την χώρα στα επόμενα δύο χρόνια. Δηλαδή να φωνάξουν και τους Καραμανλή, Σημίτη και Μητσοτάκη, το μπαμπά της Ντόρας. Πονηρή η ψηλή σου λέει... τώρα δεν έχω στο ήλιο μοίρα, εκεί μέσα με ΔΥΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ, όλο και κάποιο Υπουργείο θα μου δώσουν για να ανασάνω λιγάκι!

Σχόλιο attikanea: Όσο ο ελληνικός λαός παραμένει χαλαρός στις αντιδράσεις του, θα έχουμε τις κόρες των πολιτικών εφιαλτών, να σηκώνουν κεφάλι, εκφράζοντας θέσεις και απόψεις που χρήζουν ψυχιατρικής έρευνας.
Τι μας λέει η... Ντόρα; Να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της πατρίδας, ένας κοιμισμένος, ένας κινέζος που ευχαρίστησε τους Αμερικανούς την νύχτα των Ιμίων και ένας σύγχρονος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ.
Μόνο με φωτιά και τσεκούρι θα πέσει το σάπιο, διεφθαρμένο και επικίνδυνο πολιτικό σύστημα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.
http://attikanea.blogspot.com

2 σχόλια:

Οικοδόμος είπε...

Μπρρρρρ και φτου-φτου-φτου!!!!
Και ένα μεγαλόσταυρο και δώδεκα μετάνιες, και΄βάλε κι ένα ευχέλαιο!
Για το Μητσοτακέικο ο τρόμος.
Ο Φρέντυ Κρούγκερ φαντάζει ξανθός άγγελος μπροστά τους!!!
Αυτόν να κάνουμε πρωθυπουργό!
Καλησπέρα Δημήτρη, καλή δύναμη!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε είδες τι σκαρφίζεται η κορούλα για να μπορέσει να μπει στο παιχνίδι;Θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αν όποτε ξαναγίνουν εκλογές μπει οποιοσδήποτε απ' όλο αυτό το σκυλολόι στη Βουλή.
Να είσαι καλά,επίσης καλή δύναμη,τη χρειαζόμαστε!

Read more: Go to TOP and Bottom