Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Στις 11:00 πμ καίμε τα χαράτσια στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Ζωγράφου


Η ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης και των πολιτικών της προισταμένων ( Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Ευρωπαικής ΄Ενωσης ) σε βάρος της πλειοψηφίας των λαικών στρωμάτων και των φτωχών νοικοκυριών , δεν έχει έλεος , δεν έχει τέλος .
Οι μειώσεις στη φορολογία των επιχειρήσεων , οι απεριόριστες φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο και η εκποίησηση του δημόσιου πλούτου είναι τα χαρακτηριστικά της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης που βυθίζουν κάθε μέρα και περισσότερο τον λαό στην εξαθλίωση και στην φτώχεια.

Οι λαικές συνελελεύσεις των πλατειών σε όλες τις γειτονειές της Αθήνας , έχουν από την αρχή πάρει θέση ενάντια στην καινούργια φοροεπιδρομή και καταλήστευση του ήδη μειωμένου εργατικού εισοδήματος .

Η ανοιχτή συνέλευση του Ζωγράφου που συνεδριάζει κάθε Δευτέρα στην πλατεία Γαρδένια , ασχολήθηκε την τελευταία φορά και με το ζήτημα τών πρόσφατων ” χαρατσιών ” που άδικα και ανέντιμα επιβάλλονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στόχο έχουν μισθωτούς , και χαμηλοσυνταξιούχους και αποτελούν κυριολεκτική ληστεία σε βάρος του λαικού εισοδήματος .

Στην συνέλευση πήραν μέρος και μαθητές και φοιτητές εργαζόμενοι , άνεργοι και συνταξιούχοι . Οι μαρτυρίες των παιδιών από τα σχολεία τους ήταν συγκλονιστικές .

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ .

Αποφασίσαμε μαζικά και συλλογικά να μην υπακούσουμε στην πληρωμή των καινούργιων φορολογικών ληστειών . Δεν πληρώνουμε το χαράτσι ” αλληλεγγύης” . Δεν πληρώνουμε το χαράτσι ακίνητης περιουσίας για το διαμέρισμα που αγοράσαμε με δάνειο που έτσι και αλλοιώς δεν μπορούμε να το εξυπηρετήσουμε .

ΔΕΝ ΠΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ .

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ .

ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

Βρισκόμαστε μαζικά έξω από την εφορία Ζωγράφου την Παρασκευή 30 Σεπτέμβρη και μιλάμε με τον κόσμο που προσέρχεται να πληρώσει τον φόρο ” αλληλεγγύης” . Του εξηγούμε γιατί Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ .

Δεν αφήνουμε να συνεχίσουν να παίζουν παιχνίδια σε βάρος της νοημοσύνης και της τσέπης μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ .

Να σηκωσουμε μαζικά το κεφάλι ενάντια στην βαρβαρότητα .

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ .

γιατι ειμαστε πολλοι .

γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.

ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom