Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Το "Κόκκινο Ιερατείο" της Μόσχας σκότωσε το Μπακογιάννη σύμφωνα με την Ελεύθερη Ωρα!!!


Επανερχόμαστε στην προηγούμενη ανάρτηση για το ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.
Αγοράσαμε την Ελεύθερη Ωρα με την ελπίδα να μάθουμε επιτέλους κάτι.
Αντ' αυτού διαβάσαμε άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά την "Κόκκινη Αρκούδα"!

Ο σεναριογράφος-αρθρογράφος Δρ.Ησαϊας Κωνσταντινίδης χωρίς κανένα στοιχείο παρά μόνο συλλογισμούς και εικασίες καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το "Κόκκινο Ιερατείο" της Μόσχας (η ελίτ δηλαδή του Ρώσικου παρασκηνίου και υποκόσμου) ήταν αυτή που αυτή που έδωσε εντολή στην ελεγχόμενη από την KGB  17 Νοέμβρη να σκοτώσει το γαμπρό του Μητσοτάκη για να ανακοπεί η πορεία της ΝΔ προς την εκλογική νίκη της!!!!

Ολα αυτά για να "νεκραναστήσουν" πολιτικά οι Ρώσοι το φίλο τους Ανδρέα Παπανδρέου,o οποίος υπονόμευε τις σχέσεις της Ελλάδας με τη Δύση!
Ξεχνάει φυσικά ο αρθρογράφος ότι ο Μητσοτάκης εξασφάλισε αυτοδυναμία,με το δεκανίκι της ΔΗΑΝΑ,μετά τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Επίσης γράφει το άρθρο-σενάριο της Ελεύθερης Ωρας ότι "είναι τεράστια ανοησία να θεωρούν κάποιοι ότι η 17Ν είναι κατασκεύασμα των Αμερικανών"!!!

Ανθρακες λοιπόν ο "θησαυρός" αλλά μήπως το επίσημο ΠΑΣΟΚ οφείλει κάποια απάντηση στις σκιές εναντίον του που αφήνει το εν λόγω δημοσίευμα,το οποίο παράλληλα πλέκει το εγκώμιο του Μητσοτάκη;

Διαβάστε το δημοσίευμα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom