Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνε για 13 οι ομάδες στη Super League! απειλείται με υποβιβασμό λόγω δωροδοκίας ο Αστέρας Τρίπολης


Ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον κίνδυνο υποβιβασμού, καθώς ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος κατηγορείται για δωροδοκία του Αχιλλέα Μπέου πριν από την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το κατηγορητήριο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το «arcadia-sports.gr» και τον Γιώργο Μποροβήλο βαραίνει η κατηγορία της δωροδοκίας, καθώς όπως υποστηρίζεται υπάρχουν ηχογραφημένες συνομιλίες του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης με τον Αχιλλέα Μπέο, στις οποίες ο διοικητικός ηγέτης των Αρκάδων υπόσχεται στον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου το ποσό των 500.000 ευρώ με «αντάλλαγμα» τους βαθμούς της νίκης στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, που βρήκε νικητή τον σύλλογο της Τρίπολης με σκορ 2-1. Εφόσον πειθαρχική επιτροπή της Super League κάνει αποδεκτά όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, ο Αστέρας Τρίπολης κινδυνεύει με ποινή υποβιβασμού.
Νωρίτερα ο Γιώργος Μποροβήλος, μέσω του Sportaction.gr, αναφέρθηκε στην κλήση του από την δικαιοσύνη και την δίωξη εις βάρος του αλλά και κατά του Αστέρα Τρίπολης.
Ο πρόεδρος των Αρκάδων τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα εμπλοκής του ίδιου ή της ομάδας στην συγκεκριμένη υπόθεση και απλά είναι συνομιλίες τρίτων για εκείνους. Όπως τόνισε ο παλαίμαχος διαιτητής το θέμα είναι τυπικό και περισσότερο θα παρουσιαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης για να δώσουν κάποιες διευκρινήσεις. Τέλος ο Μποροβήλος τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ομάδα, αλλά ούτε και τον ίδιο ο οποίος δεν αναφέρεται πουθενά στην όλη υπόθεση.
Ο πρόεδρος του Αστέρα ανέφερε αρχικά για την συγκεκριμένη υπόθεση: «Δεν έχουμε καμία σχέση στην υπόθεση αυτή. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μιλάνε τρίτοι για εμάς και συγκεκριμένα για την ομάδα και όχι για μένα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο…», τόνισε αρχικά ο Μποροβήλος και συνέχισε: «Δεν έχουμε κάποιο θέμα και πάμε περισσότερο για διευκρινήσεις και να βοηθήσουμε την δικαιοσύνη στο έργο της».
Τέλος ο παλαίμαχος διαιτητής ανέφερε στο Sportaction ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ούτε για την ομάδα, αλλά ούτε και για τον ίδιο και αυτό που θα κάνουν είναι να καταθέσουν όσα γνωρίζουν, ώστε να βοηθήσουν την δικαιοσύνη στο έργο της.
Δείτε το έγγραφο του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom