Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πόσα θες κοπέλα μου για να μας τρελάνεις;

ΣΤΑ "ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ" ΚΡΕΜΑΕΙ Η ΜΙΛΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η κυρία Αποστολάκη μέσα από το blog που διαθέτει τα έριξε χοντρά στην κυβέρνηση αλλά και στον Γιώργο Παπανδρεου προφανώς προς ανάμνηση των ημερών που υπήρξε υπουργός. Σας παραθέτουμε... το σχετικό απόσπασμα:

«Το γεγονός ότι μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011 δεν προχωρήσαμε στις αναγκαίες και χρήσιμες για το δημόσιο συμφέρον αποκρατικοποιήσεις καθώς και στην αναγκαία και χρήσιμη για το τόπο αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας δεν οφείλεται στην ανυπαρξία συναίνεσης.  Οι καθυστερήσεις μας στις συγχωνεύσεις φορέων, στην επεξεργασία και υλοποίηση πολιτικών για τον περιορισμό του δημόσιου τομέα βαραίνουν αποκλειστικά εμάς.

Όπως εμάς αποκλειστικά βαραίνει το γεγονός ότι δεν έχουμε εισπράξει το ΕΤΑΚ που επιβάλλαμε το 2009 καθώς και τον ΦΑΠ που επιβάλλαμε το 2010 και το 2011, ακόμα και αν τούτο οφείλεται στις καθυστερήσεις και τις γραφειοκρατικές διελκυστίνδες που ο προληπτικός έλεγχος των δημοσίων συμβάσεων επιβάλλει. Ας δώσουμε λοιπόν άμεσα αυτά τα δείγματα γραφής. Οι ώρες είναι κρίσιμες και η σωτηρία της χώρας δύο χρόνια μετά συνιστά ακόμη ζητούμενο. Δεν μπορούμε άλλο να ροκανίζουμε το χρόνο». 

Πραγματικά με αυτά που διαβάζουμε, δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε. Πόσα θες κοπέλα μου για να μας τρελάνεις;
http://fimotro.blogspot.com/

4 σχόλια:

Mariarosa mariarosalibra είπε...

Αχώνευτη εντελώς η συντοπίτισσα ! ΄Οταν βλέπω τόσο νέους ανθρώπους με τόσο παρωχημένα μυαλά -που δεν συμβαδίζουν με την ηλικία τους θλίβομαι πραγματικά !Κρίμα στα νιάτα ! Κρίμα ένα τόσο χαριτωμένο προσωπάκι να κρύβει ψυχή τσιγκούνας απάνθρωπης γερόντισσας ! Φρόντισε ήδη από πέρυσι και εξασφάλισε για πάρτη της εκτός από τη " βολευτική " της αποζημίωση και σύνταξη άκουσον - άκουσον από την Ολυμπιακή !Αίσχος !

zeidoron dtsoukas είπε...

Δυστυχώς αγαπητή Μariarosa όσα λες είναι πραγματικότητα!
Ας τα έχουμε υπ' όψη μας όχι μόνο στις επόμενες εκλογές αλλά και κάθε μέρα όπου συναντούμε τέτοιους ανθρώπους να τους περιφρονούμε.Θα είναι η καλύτερη τιμωρία τους!
Να είσαι καλά,καλό μήνα!

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Εγώ δεν καταλαβαίνω, μα τω Θεώ.
Πως μερικοί βουλευτές της συμπολίτευσης το παίζουν άλλοτε κυβερνητικοί κι άλλοτε αντιπολιτευτικοί .Μήπωςκι αυτό πουλάει ;;;
Εγώ ξέρω όταν διαφωνώ με κάποιον συνεργάτη μου και δεν τα βρίσκω τελικά μαζί του, τα σπάω και τραβώ τον δρόμο μου ...
Ποια νομίζεις ότι είσαι κυρία μου και το παίζεις σε δύο ταμπλό . Που απευθύνεσαι ; σε μωρά παιδιά ;
Αρκετά τα προβλήματά μας. Μη μας σκοτίζεις και συ τον έρωτα....

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου αυτή μπορεί να νομίζει οτιδήποτε για τον εαυτό της.
Το πρόβλημα είναι δικό μας,των ψηφοφόρων,γιατί και πριν τις τελευταίες εκλογές γνωρίζαμε το βίο και την πολιτεία της κυρίας κι όμως την ξαναστείλαμε στη Βουλή να διδάξει ήθος τις νέες κοπέλες!

Read more: Go to TOP and Bottom