Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

154 ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ 15,4% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΟΗΤΩΝ


154 αγύρτες της πολιτικής που πραξικοπηματικά πλέον και στηριζόμενοι μόνο στο 15,4% των ανοήτων ή των βολεμένων, συνεχίζουν αδίστακτα να καταδυναστεύουν τον τόπο.

γράφει ο Reporto

154 πράσινες μαριονέτες γράφουν τις πιο ντροπιαστικές σελίδες στην πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Πρόκειται για τους 154 βουλευτές του πράσινου θίασου που καταδυναστεύει τον τόπο.
Για τις 154 θλιβερές φιγούρες που προσυπέγραψαν το ξεπούλημα της χώρας τους στη μαφιόζικη ληστοσυμμορία των ισχυρών.
Είναι τα 154 δημιουργήματα που βγήκαν από το δοκιμαστικό σωλήνα ενός συστήματος εξουσίας, ανάλγητου, και προκλητικού, με τραβεστί πολιτική παρουσία αλλά με αδίστακτη πολιτική πρακτική, που μισεί την Ελληνική κοινωνία και δείχνει να ορκίστηκε τον απόλυτο αφανισμό της.
Είναι οι 154 δειλοί και άτολμοι φαφλατάδες, που άλλοτε επιδίδονται στην πολιτική λαθροχειρία, επιχειρώντας να εμφανίσουν ως πράξη πατριωτισμού την κορυφαία εθνική προδοσία που προσυπέγραψαν, και άλλοτε μεγαλουργούν σε ένα ρεσιτάλ προσωπικής πολιτικής εξαπάτησης, υποδυόμενοι τους αγανακτισμένους «επαναστάτες», που όμως την ώρα των αποφάσεων αφήνουν τα πράσινα πούπουλά τους υποθήκη στο μαντρί του ντροπιαστικού δοσιλογισμού που μόνο δεινά και δυστυχία επιφυλάσσει για τον τόπο.

Δυο χρόνια αντιδραστικών νομοθετημάτων, φέρουν ανεξίτηλες τις 154 υπογραφές της πλέον θρασύτατης αντιλαϊκής συνενοχής που γνώρισε ποτέ ο τόπος.
Δυο χρόνια συμφωνιών υποτέλειας, φέρουν ανεξίτηλες τις 154 υπογραφές του απροκάλυπτου ραγιαδισμού που υποθήκευσε με τρόπο δραματικό το μέλλον του τόπου.
Δυο χρόνια πολιτικής εκτροπής, δε φέρουν την σφραγίδα κάποιου αιματοβαμμένου συνταγματάρχη, αλλά τις 154 υπογραφές της πράσινης ντροπής που αναδεικνύεται σε όνειδος για τον τόπο.
Δυο χρόνια αυτοκτονιών των απελπισμένων συνανθρώπων μας, φέρουν στις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου τις 154 υπογραφές των δημίων τους που συνεχίζουν να πληρώνονται από το υστέρημα όλων μας...

Αυτοί είναι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτή είναι η «αρραγής» ομάδα των αδίστακτων δημίων που προσυπογράφει και στηρίζει καθημερινά τις θανατικές καταδίκες ενός ολόκληρου λαού, μιας ολόκληρης κοινωνίας και της ίδιας μας της πατρίδας σε τελευταία ανάλυση.

Αυτοί οι 154 συνεταίροι στο θίασο της συνενοχής, ετοιμάζονται να δώσουν σήμερα μια ακόμη παράσταση για λογαριασμό του «χορηγού» στον οποίο δήλωσαν πλήρη υποταγή και απόλυτη αφοσίωση.

Αν και ακόμη και αν τολμούσαν να διαφοροποιηθούν κάποιοι από δαύτους σήμερα, αυτό δε θα μπορούσε να ξεπλύνει τα λερωμένα χέρια τους από το μεγάλο κακό που έχουν επιφέρει στον τόπο, εν τούτοις η βαρύτητα και της σημερινής διαφαινόμενης κατάπτυστης πράξης τους, διόλου δε θα πρέπει να υποτιμηθεί.

Πρόκειται για μια ακόμη πράξη ντροπής του όλου ΠΑΣΟΚ, που μέσα από το «κοινοβουλευτικό» νομοθετικό του έργο θα νομιμοποιήσει το δικαίωμα του κράτους – δυνάστη, που ούτε Ελληνικό πλέον είναι ούτε τον στοιχειώδη κοινωνικό του χαρακτήρα διατηρεί, να αρχίσει να «ξηλώνει» και την μικρή ακίνητη περιουσία της φτωχολογιάς που φτιάχτηκε με ιδρώτα και αίμα, ανοίγοντας το δρόμο στη δήμευσή της από το κράτος – μεσάζοντα του σουλτανάτου των νταβατζήδων.

Αυτοί είναι οι 154 συνεταίροι στο θίασο του εγκλήματος.
Αυτοί είναι οι 154 αγύρτες της πολιτικής που πραξικοπηματικά πλέον και στηριζόμενοι μόνο στο 15,4% των ανοήτων ή των βολεμένων, συνεχίζουν αδίστακτα να καταδυναστεύουν τον τόπο.

Και μιλάμε γι αυτούς, όχι γιατί υποτιμούμε ή παραβλέπουμε τα εξ ίσου εγκληματικά δεκανίκια είτε των μόνιμων είτε των περιστασιακών εξαπτέρυγων που όλον αυτόν τον καιρό στηρίζουν επί της ουσίας τις πολιτικές τους επιλογές, αλλά γιατί και μόνο το γεγονός ότι 154 προσκυνημένοι στηριζόμενοι στο 15,4% των ανοήτων, συνεχίζουν να ασελγούν σε βάρος του τόπου, συνιστά και κατάλυση κάθε δημοκρατικής νομιμότητας και κορυφαία πολιτική εκτροπή από μια κυβέρνηση ουσιαστικά και τυπικά έκπτωτη που πρέπει άμεσα να ανατραπεί.

Σε όλους αυτούς τους γενίτσαρους του Ελληνισμού, η Ελληνική κοινωνία οφείλει να θυμίσει, πως για όλους εκείνους που εξέτρεψαν το δημοκρατικό πολίτευμα και λειτούργησαν ως εφιάλτες σε βάρος της ίδιας τους της πατρίδας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για να κριθούν.

Το μόνο που υπάρχει, είναι: τα ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, η ΦΥΛΑΚΗ, και φυσικά το ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ή Η ΚΡΕΜΑΛΑ, για να βρει επιτέλους δικαίωση ο προδομένος λαός μας.

1 σχόλιο:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Kαλημέρα Δημήτρη μου.
Ο Θεός να την κάνει καλή !

Προσπαθώ να φανταστώ την επόμενη μέρα μιας μαζικής ταύτισης στο πνεύμα αυτής της εγγραφής και με πιάνει φρίκη.

Read more: Go to TOP and Bottom